ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Από το 2019 που εγκαινιάστηκε το πρώτο κατάστημα Nails for you στην Χαλκίδα έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.

Η περιποίηση των άκρων κάνει την κάθε γυναίκα να ξεχωρίζει. Γι’ αυτό το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, τα ποιοτικά πιστοποιημένα προϊόντα μας, οι υπηρεσίες μας οι οποίες χαρακτηρίζονται από τα πιο υψηλά στάνταρ υγιεινής και καθαριότητας θα προσφέρουν στα νύχια σας φροντίδα, διάρκεια και σωστή περιποίηση.

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

Σας περιμένουμε στον χώρο μας, που εξασφαλίζει για εσάς μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όπου θα νιώσετε άνετα και θα απολαύσετε μια αξέχαστη, μοναδική εμπειρία περιποίησης των άκρων και του σώματος καθώς και αποτριχώσεις με κερί.

Στο κατάστημά μας επίσης θα βρείτε προϊόντα προς πώληση, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε για προσωπική σας χρήση για να εξασφαλίσετε την κατάλληλη φροντίδα και περιποίηση μέχρι την επόμενη επίσκεψή σας στον χώρο μας.

Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά για να σας χαρίσουμε ένα αξέχαστο ταξίδι περιποίησης.

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Οι Υπηρεσιές μας

  • Μανικιούρ
  • Gel
  • Πεντικιούρ
  • Ακρυλικό

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο θα αναλάβει τα νύχια σας πάντα με άριστη τεχνική και με πολλή έμπνευση θα επιτύχει το άρτιο αποτέλεσμα που θα σας απογειώσει!

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και είμαστε σίγουροι πως στο κατάστημά μας θα νιώσετε την ασφάλεια που χρειάζεστε ως προς την υγιεινή. Προτεραιότητά μας είναι η τήρηση των κανόνων υγιεινής και η διασφάλιση της ποιότητας.

Γι’ αυτό το λόγο, παρέχεται ο κατάλληλος εξοπλισμός για την απολύμανση των εργαλείων που χρησιμοποιούνται για τα νύχια -τα οποία αποστειρώνονται σε ειδικούς κλιβάνους. Επιπλέον,  έπειτα από την εκάστοτε χρήση των εργαλείων τόσο των μεταλλικών, όσο και των buffer και της λίμας των νυχιών ακολουθεί η αποστείρωσή τους.

GALLERY

Ακολουθήστε μας στα Social!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μιαούλη 10, Χαλκίδα