ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Ένα ακόμη νέο Nails 4 You της πολύ γνωστής και επιτυχημένης αλυσίδας άνοιξε τον Ιανουάριο του 2024 και είναι εδώ στην Διαγόρα 18, Τούμπα της Θεσσαλονίκης στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης των άκρων κορυφαίας ποιότητας. Μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα που λειτουργούμε πέτυχαμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε και συνεχώς εξελισσόμαστε παρέχοντας διαρκώς επιπλέον υπηρεσίες.

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

Πρωταρχικός στόχος είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει η Nails 4 You σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Οι εργαζόμενοί μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι όχι μόνο για τις ικανότητές τους αλλά και για την καλή και φιλική διάθεσή τους να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με γνώμονα πάντα τη δική σας ικανοποίηση. Στόχος μας είναι οι καλλιτεχνικές ικανότητες και η άρτια εκπαίδευση του προσωπικού μας να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Επιπλέον να βρείτε πλήθος προϊόντων προς πώληση τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε για προσωπική σας χρήση για να εξασφαλίσετε την κατάλληλη φροντίδα και περιποίηση των νυχιών σας, μέχρι την επόμενη επίσκεψή σας στον χώρο μας .

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Οι Υπηρεσιές μας

  • Μανικιούρ
  • Ημιμόνιμο Απλό
  • Πεντικιούρ
  • Ημιμόνιμο Ενισχυμένο
  • Acrygel

Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται με τα κορυφαία υλικά της Nails 4 You και από εξειδικευμένο προσωπικό για τη μέγιστη αξιοποίησή τους αλλά και την πλήρη ικανοποίησή σας. Ο εξοπλισμός μας είναι εξαιρετικός και τηρούνται πάντοτε όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και αποστείρωσης των εργαλείων που χρησιμοποιούνται.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι σε απόλυτα προσιτές τιμές χωρίς να γίνεται οποιαδήποτε έκπτωση στην ποιότητά τους.

Γιατί πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι Δικαίωμα και όχι Προνόμιο!

Εμπιστευθείτε για την περιποίησή σας Nails 4 You και φτάστε στα … άκρα!!!

GALLERY

Ακολουθήστε μας στα Social!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαγόρα 18, Τούμπα Θεσσαλονίκης