ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Το κατάστημά μας βρίσκεται στην καρδιά του Πειραιά σε μια ήσυχη γειτονιά και σε απόσταση 500m από το Μετρό Δημοτικό Θέατρο.

Η πρόσβασή του γίνεται πολύ εύκολα επίσης από λεωφορεία και το Τραμ καθώς βρίσκεται δίπλα στην στάση ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στην περιοχή ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ Πειραιά.  .

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

Η πρώτη επαφή με την πελάτισσα για μας είναι το παν.  Κατανοούμε τί πραγματικά θέλει αλλά και τί χρειάζεται έτσι ώστε φεύγοντας από το κατάστημά μας να είναι ευχαριστημένη και ικανοποιημένη αλλά και να μας ξανά επισκεφθεί. 

Στόχος μας είναι  οι υπηρεσίες που προσφέρουμε να είναι μοναδικές αλλά και οι πελατειακές μας σχέσεις να είναι αξιόπιστες.  Γιατί μόνο με εμπιστοσύνη χτίζονται όλες οι σχέσεις!

Ο χώρος μας εξασφαλίζει για εσάς μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όπου θα νιώσετε οικεία και θα αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των τεχνιτριών μας για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης.  Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας χαρίσουμε ένα αξέχαστο ταξίδι ομορφιάς!

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Οι Υπηρεσιές μας

  • Μανικιούρ
  • Gel
  • Πεντικιούρ
  • Αποτρίχωση
  • Ακρυλικό

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο θα αναλάβει τα νύχια σας πάντα με άριστη τεχνική και με πολλή έμπνευση θα επιτύχει το άρτιο αποτέλεσμα που θα σας απογειώσει!

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και είμαστε σίγουροι πως στο κατάστημά μας θα νιώσετε την ασφάλεια που χρειάζεστε ως προς την υγιεινή. Προτεραιότητά μας είναι η τήρηση των κανόνων υγιεινής και η διασφάλιση της ποιότητας.

Γι’ αυτό το λόγο, παρέχεται ο κατάλληλος εξοπλισμός για την απολύμανση των εργαλείων που χρησιμοποιούνται για τα νύχια -τα οποία αποστειρώνονται σε ειδικούς κλιβάνους. Επιπλέον,  έπειτα από την εκάστοτε χρήση των εργαλείων τόσο των μεταλλικών, όσο και των buffer και της λίμας των νυχιών ακολουθεί η αποστείρωσή τους.

GALLERY

Ακολουθήστε μας στα Social!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Υψηλάντου 79, Πειραιάς