ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Δώστε χρώμα στη διάθεσή σας!

Το κατάστημα Nails 4 You της Νέας Σμύρνης προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αισθητικής, φροντίδας και περιποίησης στο χώρο ομορφιάς των άνω και κάτω άκρων. Στη μονάδα μας εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνικές ονυχοπλαστικής σε συνδυασμό με τις νέες τάσεις της υγιούς και ελκυστικής εμφάνισης. Καλλιεργούμε διαπροσωπικές σχέσεις εμπιστοσύνης που διατηρούνται αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου. Για να το πετύχουμε αυτό βάζουμε ως πρώτη προτεραιότητα τις προσωπικές ευαισθησίες της κάθε γυναίκας.

Το καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της Nails 4 You προσφέρει αποτελεσματική θεραπεία μέσα από μια αισθητική ανανέωσης, από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις νυχιών, όπως και υπηρεσίες αποτρίχωσης σώματος και προσώπου, με τη χρήση πρωτοποριακών προϊόντων κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος. Για την ακρίβεια μέσα από μια σειρά εξατομικευμένων επιλογών από ποιοτικά ελεγμένα προϊόντα επιτυγχάνεται ένα αποτέλεσμα που αντανακλά την αισθητική σας, και χαρίζει την κατάλληλη λάμψη στην εικόνα του χεριού σας.

Οι άνθρωποι μας, σας κάνουν να αισθάνεστε το κάθε λεπτό μοναδικό. Μια άσκηση ηρεμίας, χαρισμένη αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό σας. Ο χώρος μας εκπέμπει την ευχάριστη ατμόσφαιρα όπου εξασφαλίζεται μια μοναδική, και αξέχαστη εμπειρία περιποίησης.

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

Είναι γεγονός πως η περιποίηση ειδικά των χεριών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία της κάθε γυναίκας όπως και στη συνολική της εικόνα. Ένα χαρακτηριστικό που φωτίζει τη θηλυκή πλευρά της γυναίκας, το κάτι παραπάνω που την κάνει να ξεχωρίζει.

Με βάση αυτή τη φιλοσοφία δημιουργούμε τις συνθήκες που τονώνουν την καλή διάθεση, την αισιοδοξία και το αίσθημα της κοινωνικής ευεξίας. Αυτό που κάνει τη γυναικεία προσωπικότητα να μαγνητίζει είναι το χρώμα της αυτοπεποίθησής της: Η παρουσία που τραβάει από την κορυφή έως τα νύχια, ένα θαυμασμό που είναι αδύνατο να αντισταθείς!

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Οι Υπηρεσιές μας

Απολαύστε υπηρεσίες ομορφιάς αποκλειστικά και μόνο για εσάς.

  • Manicure
  • Acrylic Gel
  • Face & Body Waxing
  • Pedicure
  • Acrylic Artificial Nails
  • Lash Lift
  • Gel
  • Nail Art

GALLERY

Ακολουθήστε μας στα Social!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ομήρου 6, Νέα Σμύρνη