ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Η Νέα Ιωνία εγκαινίασε το δικό της Nails 4 You τον Ιούλιο του 2020. Είναι μία επιτυχημένη αλυσίδα περιποίησης άκρων που προσθέτει ακόμα περισσότερη λάμψη στο χάρτη της ομορφιάς από το 2017!

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

Στο Nails4You Νέας Ιωνίας, έχουμε τη χαρά να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με χιλιάδες ικανοποιημένες πελάτισσες που εμπιστεύονται την ομορφιά τους στα χέρια μας. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε ένα φιλικό και αναζωογονητικό περιβάλλον γιατί κάθε γυναίκα είναι μοναδική και αξίζει την καλύτερη φροντίδα.

Οι τεχνίτριές μας έχουν τη δεξιότητα να δημιουργούν σχέδια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Με μια εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων μπορούμε να δημιουργήσουμε από απλά και κομψά σχέδια μέχρι περίτεχνα και λεπτομερή έργα τέχνης για να κοσμούν τα νύχια σας!

Εκτός από τις υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ, προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες αποτρίχωσης προσώπου και σώματος με το έμπειρο προσωπικό μας να σας κάνει να νιώθετε άνετα και να αναδεικνύετε τη φυσική σας ομορφιά.

Στο κατάστημά μας επίσης θα βρείτε προϊόντα προς πώληση, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε για προσωπική σας χρήση η για να τα προσφέρετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα!

Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια εμπειρία περιποίησης που ξεχωρίζει, χρησιμοποιώντας μόνο ποιοτικά ελεγμένα προϊόντα. Κάθε προϊόν που χρησιμοποιούμε είναι επιλεγμένο με προσοχή για να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ενώ ταυτόχρονα δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ΥΓΙΕΙΝΗ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Οι Υπηρεσιές μας

  • Μανικιούρ
  • Acrygel
  • Πεντικιούρ
  • Gel
  • Ακρυλικό

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο θα αναλάβει τα νύχια σας πάντα με άριστη τεχνική και με πολλή έμπνευση θα επιτύχει το άρτιο αποτέλεσμα που θα σας απογειώσει!

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και είμαστε σίγουροι πως στο κατάστημά μας θα νιώσετε την ασφάλεια που χρειάζεστε ως προς την υγιεινή. Προτεραιότητά μας είναι η τήρηση των κανόνων υγιεινής και η διασφάλιση της ποιότητας.

Γι’ αυτό το λόγο, παρέχεται ο κατάλληλος εξοπλισμός για την απολύμανση των εργαλείων που χρησιμοποιούνται για τα νύχια -τα οποία αποστειρώνονται σε ειδικούς κλιβάνους. Επιπλέον,  έπειτα από την εκάστοτε χρήση των εργαλείων τόσο των μεταλλικών, όσο και των buffer και της λίμας των νυχιών ακολουθεί η αποστείρωσή τους.

GALLERY

Ακολουθήστε μας στα Social!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παλαιών Πατρών Γερμανού 14, Νέα Ιωνία