ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Από τον Σεπτέμβριο του 2021 τα Μελίσσια έχουν το δικό τους κατάστημα Nails4You, τη μεγαλύτερη και ταχέως αναπτυσσόμενη αλυσίδα ονυχοπλαστικής με πάνω από 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Στόχος μας να σας προσφέρουμε στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης με απώτερο στόχο φυσικά την περιποίηση και την ομορφιά των άκρων σας. 

Η Νατάσσα (πιστοποιημένη τεχνίτρια και η ίδια) κι ο Νεκτάριος, ζευγάρι στη ζωή και ιδιοκτήτες του καταστήματος φροντίζουν καθημερινά για την εξυπηρέτησή σας και για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές.

Κύριο μέλημά μας η ασφάλεια και η υγιεινή με τις πιο σύγχρονες μεθόδους απολύμανσης και αποστείρωσης των εργαλείων και αναλωσίμων που χρησιμοποιούμε.

Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα των  υλικών  μας,  το συνεχώς εκπαιδευόμενο καταρτισμένο προσωπικό  μας , η ευγένεια και η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας είναι η συνταγή της επιτυχίας και για αυτό αξίζει να μας επισκεφθείτε για ένα υπέροχο αποτέλεσμα όπως εσείς το επιθυμείτε.  

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

Το κατάστημα μας σε λιγότερο από 3 χρόνια λειτουργίας έχει εξυπηρετήσει περισσότερες από 2600 πελάτισσες οι περισσότερες των οποίων έχουν γίνει «φανατικές» αποδέκτες των υπηρεσιών μας έχοντας αναπτύξει μάλιστα μια ιδιαίτερη σχέση με τις τεχνιτριές μας!

Πέραν των κλασικών υπηρεσιών ονυχοπλαστικής (μανικιούρ, πεντικιούρ, τεχνητά νύχια) σας προσφέρουμε και υπηρεσίες αποτρίχωσης με προϊόντα κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος!

Δοκιμάστε τα υπέροχα  προϊόντα μας τις body cream,  τα body mist  με τις συγκλονιστικές μυρωδιές.  

Επίσης τα πιο εξειδικευμένα προϊόντα  όπως scrub , λαδάκια και θεραπείες για τα νύχια σας καθώς και για την υγεία των ποδιών σας. 

Όλα τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται με λιανική πώληση , εξαιρετική ιδέα για δώρο στους αγαπημένους σας,  αλλά και για την προσωπική σας καθημερινή φροντίδα! 

Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μας καλέσετε ή να κλείσετε online το ραντεβού σας κι εμείς θα φροντίσουμε για μια αξέχαστη εμπειρία φροντίδας, ομορφιάς και περιποίησης των άκρων σας!  

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Οι Υπηρεσιές μας

  • Μανικιούρ
  • Gel
  • Πεντικιούρ
  • Ακρυλικό

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο θα αναλάβει τα νύχια σας πάντα με άριστη τεχνική και με πολλή έμπνευση θα επιτύχει το άρτιο αποτέλεσμα που θα σας απογειώσει!

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και είμαστε σίγουροι πως στο κατάστημά μας θα νιώσετε την ασφάλεια που χρειάζεστε ως προς την υγιεινή. Προτεραιότητά μας είναι η τήρηση των κανόνων υγιεινής και η διασφάλιση της ποιότητας.

Γι’ αυτό το λόγο, παρέχεται ο κατάλληλος εξοπλισμός για την απολύμανση των εργαλείων που χρησιμοποιούνται για τα νύχια -τα οποία αποστειρώνονται σε ειδικούς κλιβάνους. Επιπλέον,  έπειτα από την εκάστοτε χρήση των εργαλείων τόσο των μεταλλικών, όσο και των buffer και της λίμας των νυχιών ακολουθεί η αποστείρωσή τους.

GALLERY

Ακολουθήστε μας στα Social!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πεντέλης 120, Μελίσσια