ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Ο Εύοσμος εγκαινίασε το δικό του Nails 4 You τον Μάρτιο του 2021. Μία επιτυχημένη αλυσίδα ομορφιάς και περιποίησης, η οποία έχει συνεχή πορεία και ανάπτυξη στο χώρο περιποίησης των άκρων από το 2017. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης και ομορφιάς με γνώμονα την μέγιστη ποιότητα, την αξιοπιστία  και την εξυπηρέτηση για ένα εγγυημένο και άμεμπτο αποτέλεσμα.

Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με χιλιάδες ικανοποιημένες πελάτισσες  ως αποτέλεσμα του άρτιου εκπαιδευμένου προσωπικού αλλά και της συνεχούς επένδυσης σε νέες μεθόδους και υπηρεσίες ονυχοπλαστικής.

Η περιποίηση, ειδικά των χεριών, είναι αυτό που κάνει την κάθε γυναίκα να ξεχωρίζει. Γι’ αυτό το λόγο, τα Nails 4 You φροντίζουν για εσάς! Χρησιμοποιώντας ποιοτικά ελεγμένα προϊόντα, που θα προσφέρουν στα νύχια σας την απαραίτητη φροντίδα, πετυχαίνουμε ένα αποτέλεσμα που διαρκεί και χαρίζουμε την κατάλληλη λάμψη και περιποίηση στην όψη των χεριών σας!

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

Ο χώρος μας εξασφαλίζει για εσάς μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όπου θα νιώσετε άνετα και θα απολαύσετε μια αξέχαστη, μοναδική εμπειρία περιποίησης των άκρων σας.

Στο κατάστημά μας επίσης θα βρείτε προϊόντα προς πώληση, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε για προσωπική σας χρήση για να εξασφαλίσετε την κατάλληλη φροντίδα και περιποίηση των νυχιών σας, μέχρι την επόμενη επίσκεψή σας στον χώρο μας .

Το εξαιρετικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και να ευχαριστηθείτε την εμπειρία στο Nails 4 You…στο έπακρο! Είναι ικανό να αναλάβει ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις νυχιών, και να προσφέρει την κατάλληλη θεραπεία και περιποίηση που ταιριάζει στις απαιτήσεις και ανάγκες του κάθε πελάτη.

Όσον αφορά τα σχέδια και τις καλλιτεχνικές δυνατότητες των τεχνιτριών , είναι κάτι που σίγουρα θα λατρέψετε!

Φυσικά, πέρα από τις υπηρεσίες νυχιών, στο Nails 4 You προσφέρουμε και υπηρεσίες αποτρίχωσης(σώματος και προσώπου)  με προϊόντα κατάλληλα για όλες τις επιδερμίδες, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες!

Στα Nails 4 You  προσφέρουμε την ολοκληρωμένη περιποίησή σας στις πιο προσιτές τιμές και με τις πιο ποιοτικές μεθόδους.

Είναι γεγονός πως τα όμορφα νύχια αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της συνολικής εικόνας μας.

Ακολουθούμε λοιπόν και τις απαραίτητες ενέργειες για την συντήρηση της υγιούς και ελκυστικής εμφάνισής μας από την κορυφή έως τα νύχια!

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας χαρίσουμε ένα αξέχαστο ταξίδι περιποίησης!

Nails 4 You …… Φτάστε στα άκρα!!

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Οι Υπηρεσιές μας

  • Μανικιούρ
  • Gel
  • Πεντικιούρ
  • Ακρυλικό

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο θα αναλάβει τα νύχια σας πάντα με άριστη τεχνική και με πολλή έμπνευση θα επιτύχει το άρτιο αποτέλεσμα που θα σας απογειώσει!

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και είμαστε σίγουροι πως στο κατάστημά μας θα νιώσετε την ασφάλεια που χρειάζεστε ως προς την υγιεινή. Προτεραιότητά μας είναι η τήρηση των κανόνων υγιεινής και η διασφάλιση της ποιότητας.

Γι’ αυτό το λόγο, παρέχεται ο κατάλληλος εξοπλισμός για την απολύμανση των εργαλείων που χρησιμοποιούνται για τα νύχια -τα οποία αποστειρώνονται σε ειδικούς κλιβάνους. Επιπλέον,  έπειτα από την εκάστοτε χρήση των εργαλείων τόσο των μεταλλικών, όσο και των buffer και της λίμας των νυχιών ακολουθεί η αποστείρωσή τους.

GALLERY

Ακολουθήστε μας στα Social!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σμύρνης 4, Εύοσμος Θεσσαλονίκης