Το κατάστημα Nails4you της Άνοιξης βρίσκεται στη Λ.Μαραθώνος 50 στο πιο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της περιοχής.

Οι τεχνίτριες με την πολυετή πείρα και την απόλυτη καταρτισμένη ομάδα της υπόσχονται το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλες της υπηρεσίες που προσφέρονται. Με τεράστια παλέτα χρωμάτων και αμέτρητες τεχνικές διακόσμησης κάθε περίπτωση την φτάνουμε στα άκρα.

Πέρα των καλλωπιστικών υπηρεσιών πάνω στη τέχνη του μανικιούρ στο κατάστημα μας θα βρείτε ποδολόγους που αναλαμβάνουν τις δύσκολες περιπτώσεις θεραπευτικού πεντικιούρ και ονυχοφαγίας.

Μοναδική μας προτεραιότητα η απόλυτη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με το ευχάριστο περιβάλλον. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε σας καθημερινά και σας περιμένουμε για να δημιουργήσουμε την επόμενη περιποίηση σας φτάνοντας στα άκρα.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν τα εξής:

Μανικιούρ:

Απλό Manicure, Ημιμόνιμο Manicure, Ενισχυμένο Ημιμόνιμο Manicure, Αλλαγή χρώματος, Αλλαγή χρώματος (με ενίσχυμένη βάση), Εxpress βαφή (απλό / ημιμόνιμο),Εxpress βαφή (απλό / ημιμόνιμο με ενισχυμένη βάση), Αφαίρεση Ημιμόνιμου Manicure, Κόψιμο/Λιμάρισμα

Πεντικιούρ:

Απλό Pedicure, Ημιμόνιμο Pedicure, Ενισχυμένο Ημιμόνιμο Pedicure, Θεραπευτικό Pedicure, Εxpress βαφή (απλό / ημιμόνιμο), Εxpress βαφή (απλό / ημιμόνιμο με ενισχυμένη βάση), Αφαίρεση Ημιμόνιμου Pedicure, Κόψιμο/Λιμάρισμα

Ακρυλικό:

Φυσική Ενίσχυση Ακρυλικού, Συντήρηση Ακρυλικού, Αφαίρεση Ακρυλικού
Acrygel: Φυσική Ενίσχυση Acrygel, Συντήρηση Acrygel, Αφαίρεση Acrygel

Gel:

Φυσική Ενίσχυση Gel, Συντήρηση Gel, Αφαίρεση Gel

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο θα αναλάβει τα νύχια σας πάντα με άριστη τεχνική και με πολλή έμπνευση θα επιτύχει το άρτιο αποτέλεσμα που θα σας απογειώσει!

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και είμαστε σίγουροι πως στο κατάστημά μας θα νιώσετε την ασφάλεια που χρειάζεστε ως προς την υγιεινή. Προτεραιότητά μας είναι η τήρηση των κανόνων υγιεινής και η διασφάλιση της ποιότητας.

Γι’ αυτό το λόγο, παρέχεται ο κατάλληλος εξοπλισμός για την απολύμανση των εργαλείων που χρησιμοποιούνται για τα νύχια -τα οποία αποστειρώνονται σε ειδικούς κλιβάνους. Επιπλέον,  έπειτα από την εκάστοτε χρήση των εργαλείων τόσο των μεταλλικών, όσο και των buffer και της λίμας των νυχιών ακολουθεί η αποστείρωσή τους.

Ο χώρος μας εξασφαλίζει για εσάς μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όπου θα νιώσετε άνετα και θα απολαύσετε μια αξέχαστη, μοναδική εμπειρία περιποίησης των άκρων σας.

Στο κατάστημά μας επίσης θα βρείτε προϊόντα προς πώληση, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε για προσωπική σας χρήση για να εξασφαλίσετε την κατάλληλη φροντίδα και περιποίηση των νυχιών σας, μέχρι την επόμενη επίσκεψή σας στον χώρο μας .

Το εξαιρετικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και να ευχαριστηθείτε την εμπειρία στο Nails 4 You…στο έπακρο! Είναι ικανό να αναλάβει ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις νυχιών, και να προσφέρει την κατάλληλη θεραπεία και περιποίηση που ταιριάζει στις απαιτήσεις και ανάγκες του κάθε πελάτη.

Όσον αφορά τα σχέδια και τις καλλιτεχνικές δυνατότητες των τεχνιτριών , είναι κάτι που σίγουρα θα λατρέψετε!

Φυσικά, πέρα από τις υπηρεσίες νυχιών, στο Nails 4 You προσφέρουμε και υπηρεσίες αποτρίχωσης(σώματος και προσώπου)  με προϊόντα κατάλληλα για όλες τις επιδερμίδες, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες!

Στα Nails 4 You  προσφέρουμε την ολοκληρωμένη περιποίησή σας στις πιο προσιτές τιμές και με τις πιο ποιοτικές μεθόδους.

Είναι γεγονός πως τα όμορφα νύχια αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της συνολικής εικόνας μας.

Ακολουθούμε λοιπόν και τις απαραίτητες ενέργειες για την συντήρηση της υγιούς και ελκυστικής εμφάνισής μας από την κορυφή έως τα νύχια!

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας χαρίσουμε ένα αξέχαστο ταξίδι περιποίησης!

Nails 4 You …… Φτάστε στα άκρα!!

Διεύθυνση

Άνοιξη - Λ. Μαραθώνος 50

Τηλεφωνικό Κέντρο

2182180246-7

Τηλέφωνο Κατ/τος

2108141097

Ακολουθήστε μας στα Social!