ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Το κατάστημα Nails4you της  Άνοιξης βρίσκεται στη Λ.Μαραθώνος 50 στο πιο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της περιοχής. Οι τεχνίτριες με την πολυετή πείρα και την απόλυτη καταρτισμένη ομάδα της υπόσχονται το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλες της υπηρεσίες που προσφέρονται.

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

Με τεράστια παλέτα χρωμάτων και αμέτρητες τεχνικές διακόσμησης κάθε περίπτωση την φτάνουμε στα άκρα.

Πέρα των καλλωπιστικών υπηρεσιών πάνω στη τέχνη του μανικιούρ στο κατάστημα μας θα βρείτε ποδολόγους που αναλαμβάνουν τις δύσκολες περιπτώσεις θεραπευτικού πεντικιούρ και ονυχοφαγίας.

Μοναδική μας προτεραιότητα η απόλυτη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με το ευχάριστο περιβάλλον.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε σας καθημερινά και σας περιμένουμε για να δημιουργήσουμε την επόμενη περιποίηση σας φτάνοντας στα άκρα.

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Οι Υπηρεσιές μας

  • Μανικιούρ
  • Gel
  • Πεντικιούρ
  • Ακρυλικό

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο θα αναλάβει τα νύχια σας πάντα με άριστη τεχνική και με πολλή έμπνευση θα επιτύχει το άρτιο αποτέλεσμα που θα σας απογειώσει!

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και είμαστε σίγουροι πως στο κατάστημά μας θα νιώσετε την ασφάλεια που χρειάζεστε ως προς την υγιεινή. Προτεραιότητά μας είναι η τήρηση των κανόνων υγιεινής και η διασφάλιση της ποιότητας.

Γι’ αυτό το λόγο, παρέχεται ο κατάλληλος εξοπλισμός για την απολύμανση των εργαλείων που χρησιμοποιούνται για τα νύχια -τα οποία αποστειρώνονται σε ειδικούς κλιβάνους. Επιπλέον,  έπειτα από την εκάστοτε χρήση των εργαλείων τόσο των μεταλλικών, όσο και των buffer και της λίμας των νυχιών ακολουθεί η αποστείρωσή τους.

GALLERY

Ακολουθήστε μας στα Social!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Άνοιξη – Λ. Μαραθώνος 50