Οι Αμπελόκηποι εγκαινίασαν το δικό τους Nails 4 You, τον Δεκέμβριο του 2020.

Σε ένα φωτεινό και ευρύχωρο κατάστημα, στο κέντρο της Αθήνας, η ομάδα του Nails 4 You Αμπελοκήπων έχει στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης άκρων και ομορφιάς, με χαμόγελο και με γνώμονα την αξιοπιστία και την ολιστική εξυπηρέτηση.

Χάρη στα υψηλής ποιότητας προϊόντα που χρησιμοποιούν και στις κορυφαίες ικανότητές τους, οι τεχνίτριες του Nails 4 You στους Αμπελόκηπους μπορούν σε κάθε ραντεβού να παρέχουν ένα εγγυημένα άμεμπτο αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Nails 4 You Αμπελοκήπων φροντίζει για εσάς, χρησιμοποιώντας ποιοτικά ελεγμένα προϊόντα και τηρώντας αδιαπραγμάτευτους κανόνες υγιεινής, ώστε να προσφέρει στα νύχια σας την απαραίτητη φροντίδα και να πετυχαίνει ένα αποτέλεσμα που διαρκεί και ξεχωρίζει!

Οι υπηρεσίες μας:

Μανικιούρ

Απλό Manicure, Ημιμόνιμο Manicure, Ενισχυμένο Ημιμόνιμο Manicure, Εxpress βαφή χωρίς περιποίηση (απλό / ημιμόνιμο / ημιμόνιμο με ενισχυμένη βάση), Αφαίρεση Ημιμόνιμου, Κόψιμο + Σχήμα, Express περιποίηση (χωρίς βαφή).

Πεντικιούρ

Απλό Pedicure, Ημιμόνιμο Pedicure, Ενισχυμένο Ημιμόνιμο Pedicure, Θεραπευτικό Pedicure (με βαφή ή χωρίς), Εxpress βαφή χωρίς περιποίηση (απλό / ημιμόνιμο / ημιμόνιμο με ενισχυμένη βάση), Αφαίρεση Ημιμόνιμου, Κόψιμο + Σχήμα, Express περιποίηση (χωρίς βαφή).

Ακρυλικό

Τοποθέτηση (συμπεριλαμβάνει επιμήκυνση), Φυσική Ενίσχυση (στο υπάρχον μέγεθος), Συντήρηση, Αφαίρεση.

Acrygel

Τοποθέτηση (συμπεριλαμβάνει επιμήκυνση), Φυσική Ενίσχυση (στο υπάρχον μέγεθος), Συντήρηση, Αφαίρεση.

Gel

Τοποθέτηση (συμπεριλαμβάνει επιμήκυνση), Φυσική Ενίσχυση (στο υπάρχον μέγεθος), Συντήρηση, Αφαίρεση.

Αποτρίχωση

Όλο το πρόσωπο, Άνω χείλος, Φρύδια (Καθαρισμός και Σχήμα), Πιγούνι, Παρειές, Λαιμός, Πόδια (Όλα ή Μέρος), Χέρια (Όλα ή Μέρος), Μέση, Κοιλιά, Πλάτη, Γλουτοί.

Extra

Nail Art, Θεραπεία Παραφίνης, Scrub, Ombre και πολλά άλλα!

Προσφορές

Ρωτήστε μας για τις προσφορές που ισχύουν πριν το κλείσιμο κάθε ραντεβού σας. Φροντίζουμε να σας περιμένουν συχνά – πυκνά ευχάριστες εκπλήξεις!

Ο χώρος μας, διαμορφωμένος στα γνωστά κορυφαία πρότυπα της Nails 4 You, εξασφαλίζει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, όπου κάθε επισκέπτρια και επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει και να αισθανθεί την άνεση και τη φροντίδα μιας μοναδικής εμπειρίας περιποίησης άκρων και… όχι μόνο.

Οι τεχνίτριες του καταστήματός μας είναι κάθε στιγμή της ημέρας έτοιμες να σας καλωσορίσουν και να σας εξυπηρετήσουν, με διάθεση και μπρίο!

Το προσωπικό μας προσφέρει κάθε υπηρεσία που αφορά την περιποίηση άκρων και νυχιών με πλήρη επαγγελματισμό, ενώ το σύνολο των εργαλείων μας απολυμαίνεται και αποστειρώνεται μετά από κάθε χρήση, με τη χρήση -μεταξύ άλλων- ειδικών κλιβάνων.

Στο κατάστημα της Nails 4 You στους Αμπελόκηπους παρέχονται υπηρεσίες απλού και ημιμόνιμου μανικιούρ και πεντικιούρ, τεχνητών νυχιών (με ακρυλικό, gel ή acrygel), θεραπευτικό πεντικιούρ, αλλά και υπηρεσίες αποτρίχωσης σε σώμα και πρόσωπο.

Όσο για το nail art; Λατρεύουμε να ακούμε τις ιδέες σας και να βλέπουμε το χαμόγελο στο πρόσωπό σας όταν τις κάνουμε πραγματικότητα στα νύχια σας! Στόχος μας είναι μία εμπειρία περιποίησης που ταιριάζει στις απαιτήσεις και ανάγκες κάθε πελάτισσας και πελάτη ξεχωριστά.

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε επίσης προϊόντα προς πώληση, όπως κρέμες προσώπου και σώματος στα πιο απίθανα αρώματα, θεραπείες, λαδάκια και άλλα πολλά καλούδια, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε για προσωπική σας χρήση.

Μη διστάσετε να ρωτήσετε τις τεχνίτριές μας, για προτάσεις, συμβουλές ή τρόπους φροντίδας των άκρων σας, μέχρι τη μέρα του επόμενου ραντεβού σας. Είναι πάντα πρόθυμες να βοηθήσουν και να μοιραστούν tips!

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας χαρίσουμε ένα αξέχαστο ταξίδι περιποίησης! Σας περιμένουμε!

Διεύθυνση

Πούλιου 12-14, Αμπελόκηποι

Τηλέφωνο

2182180246-7

Ακολουθήστε μας στα Social!