ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Ο Άλιμος εγκαινίασε το δικό του Nails 4 You τον Μάρτιο του 2021. Μία επιτυχημένη αλυσίδα ομορφιάς και περιποίησης, η οποία έχει συνεχή πορεία και ανάπτυξη στο χώρο περιποίησης των άκρων από το 2017. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης και ομορφιάς με γνώμονα την μέγιστη ποιότητα, την αξιοπιστία  και την εξυπηρέτηση για ένα εγγυημένο και άμεμπτο αποτέλεσμα.

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

Σας περιμένουμε σε ένα ευχάριστο, φιλικό και καθαρό περιβάλλον να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας. Μανικιούρ (όχι υγρό, μόνο combi) απλό, ημιμόνιμο, τεχνητά ακρυτζελ, ακρυλικό, τζελ. Πεντικιούρ, απλό, ημιμόνιμο και θεραπευτικό με γνώσεις ποδολογίας για άντρες και γυναίκες. Αποτρίχωση με κερί με την καλύτερη περιποίηση. Παρακαλώ καλέστε 2109846846 για ραντεβού. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε.

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Οι Υπηρεσιές μας

  • Μανικιούρ
  • Gel
  • Πεντικιούρ
  • Ακρυλικό

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο θα αναλάβει τα νύχια σας πάντα με άριστη τεχνική και με πολλή έμπνευση θα επιτύχει το άρτιο αποτέλεσμα που θα σας απογειώσει!

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και είμαστε σίγουροι πως στο κατάστημά μας θα νιώσετε την ασφάλεια που χρειάζεστε ως προς την υγιεινή. Προτεραιότητά μας είναι η τήρηση των κανόνων υγιεινής και η διασφάλιση της ποιότητας.

Γι’ αυτό το λόγο, παρέχεται ο κατάλληλος εξοπλισμός για την απολύμανση των εργαλείων που χρησιμοποιούνται για τα νύχια -τα οποία αποστειρώνονται σε ειδικούς κλιβάνους. Επιπλέον,  έπειτα από την εκάστοτε χρήση των εργαλείων τόσο των μεταλλικών, όσο και των buffer και της λίμας των νυχιών ακολουθεί η αποστείρωσή τους.

GALLERY

Ακολουθήστε μας στα Social!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γεωργίου Παπανδρέου 8, Άλιμος