Νέο Κατάστημα στον Πειραιά

Στο νέο μας κατάστημα μας στον Πειραιά οι μοντέρνοι και σύγχρονοι χώροι μας σας περιμένουν για την απόλυτη περιποίηση άκρων!

Νέο Κατάστημα στον Γέρακα

 Στο νέο μας κατάστημα στον Γέρακα σας περιμένει η απόλυτη εμπειρία περιποίησης άκρων!
Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε!

Νέο Κατάστημα στον Χολαργό

Σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα στον Χολαργό!
Ένα άρτια εξοπλισμένο Nail Salon έτοιμο για να σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία περιποίησης άκρων!

Νέο Κατάστημα στην Χαριλάου

Σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα στη Χαριλάου !
Όταν η τέχνη συναντά την τεχνογνωσία των Nails4you το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη εμπειρία περιποίησης άκρων!

Νέο Κατάστημα στην Ανάληψη

Ανοίξαμε και είμαστε έτοιμοι να σας χαρίσουμε ένα αξέχαστο ταξίδι περιποίησης!
Nails 4 You… Φτάστε στα άκρα!!!

Νέο Κατάστημα στη Γλυφάδα

Τα Nails 4 You ρίχνουν άγκυρα στο πιο όμορφο παραθαλάσσιο προάστιο. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε να σαλπάρουμε μαζί.

Νέο Κατάστημα στην Άνοιξη

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε στη περιοχή της Άνοιξης για να σας περιποιηθούμε !!!!
Nails 4 You ….. φτάστε στα άκρα μαζί μας!!!

Νέο Κατάστημα στο Νέο Ψυχικό

Από τις πρώτες περιοχές που κατοικήθηκαν πέριξ του κέντρου της Αθήνας, δε θα μπορούσε να λείπει ένα ακόμη κατάστημα Nails 4 You…

Νέο κατάστημα στο Περιστέρι

Σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής με ιστορική εξέλιξη εδραιώνουμε δυναμικά τη παρουσία μας…  Σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα Ακροπόλεως 6 για να σας προσφέρουμε την απόλυτη περιποίηση !

Νέο κατάστημα στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης

Στην μαγεμένη ανατολική γειτονιά της Θεσσαλονίκης, ερχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας να προσθέσουμε μία ακόμη πινελιά στην συμπρωτεύουσα μας.
Nails 4 You σύντομα κοντά σας….

Νέο κατάστημα στο Χαλάνδρι

Τα Nails 4 You ήρθαν στο Χαλάνδρι στην Αριστοτέλους 42! Στόχος είναι να αναδειχθεί η ομορφιά κάθε γυναίκας σε μια γειτονιά που εκτείνεται στους πρόποδες του Πεντελικού Όρους..

Νέο κατάστημα στα Μελίσσια

Σε μια όμορφη πόλη, τα Μελίσσια, κτισμένη στα βόρεια της Αθήνας , τα Nails 4 you σας περιμένουν για να απολαύσετε μοναδικές υπηρεσίες περιποίησης!!!!

Νέο κατάστημα στο Μαρούσι

Η ιστορία του Αμαρουσίου χάνεται στους μύθους της Αρχαίας Ελλάδας.  Εκεί όπου λατρευόταν η θεά του κυνηγιού, η Άρτεμις , εκεί και εσείς θα λατρέψετε τις υπηρεσίες των Nails 4 You. Θα μας βρείτε στην οδό Διονύσου 9 για να λάμψετε ξεκινώντας απο τα άκρα σας!!!

Νέο κατάστημα στην Ηλιούπολη

Στην πόλη του Ήλιου, την Ηλιούπολη, την ανατολή της Αθηναϊκής Αττικής, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη Nails 4 you . Σας περιμένουμε στην διεύθυνση Μάρκου Μπότσαρη 9 για να δημιουργήσουμε μαζί!!!

Νέο κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή, μία περιοχή που βρίσκεται στους πρόποδες του Υμηττού. Καθαρός αέρας , αίσθηση εξοχής και τα nails 4 you σας περιμένουν για να προσθέσουν χρώμα στη καθημερινότητα σας.
Θα μας βρείτε στο νέο μας κατάστημα στην οδό Ανθ. Τασσοπούλου 4 για να  ‘’φτάσουμε στα άκρα… ‘’ μαζί.

Νέο κατάστημα στην Καλαμαριά

Το εμβληματικό “Παλατάκι” βρίσκεται στο πιο όμορφο προάστιο της Θεσσαλονίκης. Nails 4 you, το δικό μας “Παλατάκι” άνοιξε τις πύλες του για εσάς και σας περιμένει !!!!!

Νέο κατάστημα στο Αιγάλεω

Μέχρι πριν μερικά χρόνια, το Αιγάλεω ήταν πρωτεύουσα της Δυτικής Αττικής.  Τώρα τα Nails4you έγιναν η πρωτεύουσα του Αιγάλεω. Σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα Ν. Πλαστήρα 39 για να σας περιποιηθούμε.

Νέο κατάστημα στον Άλιμο

Έχουμε πλέον τη δική μας ιδιαίτερη τοποθεσία στον Άλιμο και συγκεκριμένα στην οδό Γ. Παπανδρέου 8. Σας περιμένουμε κοντά μας.

Νέο κατάστημα στον Εύοσμο

Ακόμη ένα Nails4you προστέθηκε στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος. Σας περιμένουμε στη διεύθυνση Σμύρνης 4 στην περιοχή του Ευόσμου να δημιουργήσουμε μαζί.

Νέο κατάστημα στο Ελληνικό

Ένα ακόμη ταξίδι ομορφιάς ξεκινά στα νότια προάστια! Ένας σύγχρονος χώρος ομορφιας ανοιξε και σας περιμενει. Το έμπειρο προσωπικό μας, είναι πρόθυμο να σας προσφέρει τις καλύτερες θεραπείες νυχιών, σώματος και ομορφιάς.
Με συνεχώς ανανεωμένες ιδέες και νέο εξοπλισμό, σας υποσχόμαστε πως όχι μόνο θα δείχνετε όμορφα…αλλα θα νιώθετε κιόλας!!