Νέο κατάστημα στο Περιστέρι

Σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής με ιστορική εξέλιξη εδραιώνουμε δυναμικά τη παρουσία μας…   Nails 4 You σύντομα κοντά σας!!

Νέο κατάστημα στο Φάληρο Θεσσαλονίκης

Στην μαγεμένη ανατολική γειτονιά της Θεσσαλονίκης, ερχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας να προσθέσουμε μία ακόμη πινελιά στην συμπρωτεύουσα μας.
Nails 4 You σύντομα κοντά σας….

Νέο κατάστημα στο Χαλάνδρι

Τα Nails 4 You σύντομα κοντά σας , να αναδείξουν την ομορφιά κάθε γυναίκας  σε  μια  γειτονιά που εκτείνεται στους πρόποδες του Πεντελικού Όρους.

Νέο κατάστημα στα Μελίσσια

Σε μια όμορφη πόλη, τα Μελίσσια, κτισμένη στα βόρεια της Αθήνας, τα Nails 4 you ετοιμάζονται να υποδεχτούν όλους εσάς….. Σύντομα κοντά σας!!!

Νέο κατάστημα στο Μαρούσι

Η ιστορία του Αμαρουσίου χάνεται στους μύθους της Αρχαίας Ελλάδας.  Εκεί όπου λατρευόταν η θεά του κυνηγιού, η Άρτεμις , εκεί και εσείς θα λατρέψετε τις υπηρεσίες των Nails 4 You.  Σύντομα κοντά σας…

Νέο κατάστημα στην Ηλιούπολη

Στην πόλη του Ήλιου, την Ηλιούπολη, την ανατολή της Αθηναϊκής Αττικής, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη Nails 4 you . Σύντομα κοντά σας…

Νέο κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή, μία περιοχή που βρίσκεται στους πρόποδες του Υμηττού. Καθαρός αέρας , αίσθηση εξοχής και τα nails 4 you σας περιμένουν για να προσθέσουν χρώμα στη καθημερινότητα σας.
Θα μας βρείτε στο νέο μας κατάστημα στην οδό Ανθ. Τασσοπούλου 4 για να  ‘’φτάσουμε στα άκρα… ‘’ μαζί.

Νέο κατάστημα στην Καλαμαρία

Το εμβληματικό “Παλατάκι” βρίσκεται στο πιο όμορφο προάστιο της Θεσσαλονίκης. Nails 4 you, το δικό μας “Παλατάκι” θα ανοίξει τις πύλες του για εσάς. Σύντομα κοντά σας στην Καλαμαριά.

Νέο κατάστημα στο Αιγάλεω

Μέχρι πριν μερικά χρόνια, το Αιγάλεω ήταν πρωτεύουσα της Δυτικής Αττικής.  Τώρα τα Nails4you έγιναν η πρωτεύουσα του Αιγάλεω. Σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα Ν. Πλαστήρα 39 για να σας περιποιηθούμε.

Νέο κατάστημα στον Άλιμο

Έχουμε πλέον τη δική μας ιδιαίτερη τοποθεσία στον Άλιμο και συγκεκριμένα στην οδό Γ. Παπανδρέου 8. Σας περιμένουμε κοντά μας.

Νέο κατάστημα στον Εύοσμο

Ακόμη ένα Nails4you προστέθηκε στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος. Σας περιμένουμε στη διεύθυνση Σμύρνης 4 στην περιοχή του Ευόσμου να δημιουργήσουμε μαζί.