Νέο Κατάστημα στο Μαρούσι

Η ιστορία του Αμαρουσίου χάνεται στους μύθους της Αρχαίας Ελλάδας.  Εκεί όπου λατρευόταν η θεά του κυνηγιού, η Άρτεμις , εκεί και εσείς θα λατρέψετε τις υπηρεσίες των Nails 4 You.  Σύντομα κοντά σας…

Νέο Κατάστημα στην Ηλιούπολη

Στην πόλη του Ήλιου, την Ηλιούπολη, την ανατολή της Αθηναϊκής Αττικής, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη Nails 4 you . Σύντομα κοντά σας…

Νέο Κατάστημα στην Κόρινθο

Η ‘’κόρη του άνθους’’ ανήκει στο περιβόλι της ελληνικής μυθολογίας και εμείς θέλουμε να γράψουμε τη δική μας ιστορία , το δικό μας μύθο στο κατώφλι  της πόρτας των Nails 4 you.

Σας περιμένουμε στην οδό Κύπρου 35 να δημιουργήσουμε το δικό μας μύθο με όνειρα και φαντασία.

Νέο Κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή, μία περιοχή που βρίσκεται στους πρόποδες του Υμηττού. Καθαρός αέρας , αίσθηση εξοχής και τα nails 4 you σας περιμένουν για να προσθέσουν χρώμα στη καθημερινότητα σας.

Θα μας βρείτε στο νέο μας κατάστημα στην οδό Ανθ. Τασσοπούλου 4 για να  ‘’φτάσουμε στα άκρα… ‘’ μαζί.

Νέο Κατάστημα στην Καλαμαριά

Το εμβληματικό “Παλατάκι” βρίσκεται στο πιο όμορφο προάστιο της Θεσσαλονίκης.

Nails 4 you, το δικό μας “Παλατάκι” θα ανοίξει τις πύλες του για εσάς.

Σύντομα κοντά σας στην Καλαμαριά.

Νέο Κατάστημα στον Εύοσμο

Ακόμη ένα Nails4you προστέθηκε στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος. Σας περιμένουμε στη διεύθυνση Σμύρνης 4 στην περιοχή του Ευόσμου να δημιουργήσουμε μαζί.

Νέο Κατάστημα στον Άλιμο

Έχουμε πλέον τη δική μας ιδιαίτερη τοποθεσία στον Άλιμο και συγκεκριμένα στην οδό Γ. Παπανδρέου 8. Σας περιμένουμε κοντά μας.

Νέο Κατάστημα στο Αιγάλεω

Μέχρι πριν μερικά χρόνια, το Αιγάλεω ήταν πρωτεύουσα της Δυτικής Αττικής.  Τώρα τα Nails4you έγιναν η πρωτεύουσα του Αιγάλεω. Σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα Ν. Πλαστήρα 39 για να σας περιποιηθούμε.

Νέο Κατάστημα στην Κόρινθο

Σε μια πόλη ξεχωριστή, σχεδόν μοναδική , στην κόρη του άνθους , την Κόρινθο έρχεται να προσθέσει έντονο χρώμα και χαρά στην καθημερινότητά μας το νέο μας κατάστημα Nails4You . Σύντομα κοντά σας !!!

Νέο Κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Η στήριξή σας και η εμπιστοσύνη σας αυξάνει με ραγδαίους ρυθμούς τα καταστήματα franchise Nails4You. H μεγαλύτερη αλυσίδα περιποίησης άκρων πολύ σύντομα κοντά σας και στην Αγία Παρασκευή!

Νέο Κατάστημα στην Θεσσαλονίκη

Tα Nails4You συνεχίζoυν να αναπτύσσoνται δυναμικά μέσω νέων συνεργασιών franchise, υπερβαίνοντας τα 23 σημεία!

Το επόμενο διάστημα, στο δίκτυο μας προστίθεται ένα νέο κατάστημα στην αγαπημένη μας και πανέμορφη Θεσσαλονίκη , σε επιλεγμένη περιοχή και σημείο υψηλής δυναμικής της πόλεως.

Tα Nails4You φροντίζουν για να είναι παντού δίπλα σας!!!