Νέο Κατάστημα στην Καλαμαριά

Το εμβληματικό “Παλατάκι” βρίσκεται στο πιο όμορφο προάστιο της Θεσσαλονίκης.

Nails 4 you, το δικό μας “Παλατάκι” θα ανοίξει τις πύλες του για εσάς.

Σύντομα κοντά σας στην Καλαμαριά.

Νέο Κατάστημα στον Εύοσμο

Ακόμη ένα Nails4you προστέθηκε στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος. Σας περιμένουμε στη διεύθυνση Σμύρνης 4 στην περιοχή του Ευόσμου να δημιουργήσουμε μαζί.

Νέο Κατάστημα στον Άλιμο

Έχουμε πλέον τη δική μας ιδιαίτερη τοποθεσία στον Άλιμο και συγκεκριμένα στην οδό Γ. Παπανδρέου 8. Σας περιμένουμε κοντά μας.

Νέο Κατάστημα στο Αιγάλεω

Μέχρι πριν μερικά χρόνια, το Αιγάλεω ήταν πρωτεύουσα της Δυτικής Αττικής.  Τώρα τα Nails4you έγιναν η πρωτεύουσα του Αιγάλεω. Σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα Ν. Πλαστήρα 39 για να σας περιποιηθούμε.

Νέο Κατάστημα στην Κόρινθο

Σε μια πόλη ξεχωριστή, σχεδόν μοναδική , στην κόρη του άνθους , την Κόρινθο έρχεται να προσθέσει έντονο χρώμα και χαρά στην καθημερινότητά μας το νέο μας κατάστημα Nails4You . Σύντομα κοντά σας !!!

Νέο Κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Η στήριξή σας και η εμπιστοσύνη σας αυξάνει με ραγδαίους ρυθμούς τα καταστήματα franchise Nails4You. H μεγαλύτερη αλυσίδα περιποίησης άκρων πολύ σύντομα κοντά σας και στην Αγία Παρασκευή!

Νέο Κατάστημα στην Θεσσαλονίκη

Tα Nails4You συνεχίζoυν να αναπτύσσoνται δυναμικά μέσω νέων συνεργασιών franchise, υπερβαίνοντας τα 23 σημεία!

Το επόμενο διάστημα, στο δίκτυο μας προστίθεται ένα νέο κατάστημα στην αγαπημένη μας και πανέμορφη Θεσσαλονίκη , σε επιλεγμένη περιοχή και σημείο υψηλής δυναμικής της πόλεως.

Tα Nails4You φροντίζουν για να είναι παντού δίπλα σας!!!