Franchisor News

Nέα franchise καταστήματα του Nails 4 You σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Η επιτυχία του Nails 4 You ολοένα και μεγαλώνει καθώς νέα καταστήματα ανοίγουν, το νέο μετά το άλλο. Το δίκτυο ήδη αριθμεί 30 beauty spots σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Εύβοια και πολύ σύντομα θα ανοίξουν 2 νέα καταστήματα στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης και Ελληνορώσων στην Αθήνα.

Η εντυπωσιακή ανάπτυξη της αλυσίδας οφείλεται σε 2 βασικούς λόγους. Πρώτον, το Nails 4 You βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, προσφέροντας της μια προσιτή πολυτέλεια που την κάνει νιώθει ξεχωριστή. Καινοτόμες και ποιοτικές υπηρεσίες ονυχοπλαστικής σε ένα χώρο που αποπνέει οικειότητα, φρεσκάδα και ασφάλεια. Επιπλέον, χτίζοντας ένα μοναδικό concept, το Nails 4 You αποτελεί μια εξαιρετική επιχειρηματική πρόταση στον πάντα επίκαιρο αλλά κι έντονα ανταγωνιστικό χώρο της ομορφιάς.

Πότε και πώς αποφασίσατε να ιδρύσετε το Nails you;

Το πρώτο Nails 4 you άνοιξε το 2016. Η σύζυγός μου εργαζόταν στον χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο για να στεγάσει τη δραστηριότητά της. Εγώ δούλευα αλλού τότε. Ωστόσο, γνωρίζοντας αυτόν τον κλάδο εντυπωσιάστηκα από τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρει και άρχισα να ασχολούμαι πιο εντατικά. Το πρώτο μας κατάστημα πήγε από τον πρώτο μήνα πάρα πολύ καλά και στον χρόνο επάνω είχε «ξεφύγει». Δεν χωρούσαμε μέσα στο μαγαζί. Έτσι ήρθε το δεύτερο κατάστημα, μετά το τρίτο, κ.ο.κ.

Πού αποδίδετε αυτή την επιτυχία;

Στις προσιτές τιμές, στην ποιότητα των προϊόντων και σίγουρα στο ευχάριστο κλίμα. Έχουν μια μοναδικότητα τα Nails 4 you . Έχουν χτυπητά χρώματα, ανεβαστική ελληνική μουσική. Παίζει ρόλο κι αυτό. Μπαίνει η πελάτισσα και αισθάνεται πολύ όμορφα. Αισθάνεται ότι βρίσκεται στο χώρο της. Βέβαια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν και οι τεχνίτριες. Οι τεχνίτριες μας αισθάνονται πολύ όμορφα μέσα στο χώρο και έτσι κάνουν και τις πελάτισσές μας να αισθάνονται καλά.

Έχοντας στο επίκεντρο το όφελος των franchisees

Το Nails 4 You έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών, καθώς προσφέρει μια ελκυστική πρόταση franchise, που διαθέτει υποδομές, αναγνωρισιμότητα και συνεχή υποστήριξη. Έχοντας στο επίκεντρο το όφελος των franchisees, τους έχει εξοπλίσει με εξαιρετικά εργαλεία, μηχανισμούς, λειτουργίες, έτοιμο πελατολόγιο, τεχνολογία, προσωπικό, ταχύτητα προσαρμογής και προμήθειες, για τη διασφάλιση της επιτυχίας τους.

Μέσα σε μόλις 35 μέρες, ο franchisee του Nails 4 Yοu παίρνει στα χέρια του τα κλειδιά της δικής του επιχείρησης, καθώς η ομάδα του επιτυχημένου brand διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και στρατηγικές συνεργασίες με αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς. Το διάστημα αυτό γίνεται ακόμα μικρότερο, αν αποφασίσει να επενδύσει στο πρόγραμμα resale της μητρικής εταιρείας.

«Ο τρόπος λειτουργίας του Nails 4 You μου λύνει τα χέρια!»

Ο Μιχάλης Χεαλίδης, franchisee του Nails 4 You στον Εύοσμο και στην Θέρμη, αναφέρει: “Δεν χρειάζεται να είμαι 24 ώρες στο κατάστημα και να επιβλέπω. Με αυτόν τον τρόπο έχω και εγώ τον χρόνο να μάθω στην ουσία, πως λειτουργεί ο χώρος της ομορφιάς. Απλά και μεθοδικά χωρίς βιασύνες”.

Και συμπληρώνει: “Από την πρώτη στιγμή είχα όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμουν και η εταιρεία ήταν δίπλα για μου λύσει κάθε απορία.  Αυτό με διευκόλυνε πάρα πολύ. Έπειτα ο ιδιοκτήτης του Nails 4 Yοu ήρθε στη Θεσσαλονίκη και με στήριξε σε κάθε μου βήμα.  Η βοήθεια και η υποστήριξη από το δίκτυο είναι άμεση και ουσιαστική”.