Franchise News

Nails 4 You: Η επένδυση που «λύνει» τα χέρια του franchisee

Η Nails 4 You είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυχώρων ομορφιάς στην Ελλάδα, όπου κάθε γυναίκα βιώνει μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης και αναζωογόνησης απ’ την κορυφή ως τα νύχια. Είναι, επίσης, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές προτάσεις στην αγορά του franchising.

Με μικρή αρχική επένδυση, ταχύτατη απόσβεση και κυρίως, έναν πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, που «λύνει» τα χέρια του franchisee -ανεξαρτήτως της εμπειρίας του στον κλάδο- η Nails 4 You αποτελεί μία ελκυστική επιλογή για νέους και έμπειρους επενδυτές.

Ο Κωνσταντίνος Ευγενικός μικρή σχέση είχε με τον χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς, μέχρι το 2016 όταν αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα περιποίησης άκρων, τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η σύζυγός του. Γρήγορα γοητεύτηκε από τον χώρο και κυρίως από τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αυτός ανοίγει. Μέσα σε έναν χρόνο ήρθε το δεύτερο κατάστημα και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Το δίκτυο της Nails 4 You έχει ξεπεράσει ήδη τα 40 καταστήματα πανελλαδικά, παρουσιάζοντας έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης.

Άκρως ελκυστική κάνει την επένδυση στη Nails 4 You το σύστημα οργάνωσης του δικτύου, το οποίο επιτρέπει εύκολα στους franchisees του να ισορροπούν τη λειτουργία του δικού τους καταστήματος με την προσωπική τους ζωή ή άλλες επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Αναλυτικότερα και μεταξύ άλλων, ο franchisor έχει δημιουργήσει ένα ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο, το οποίο διαχειρίζεται τις κλήσεις για ραντεβού σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, ενώ παράλληλα κάθε κατάστημα Nails 4 You ενημερώνεται μέσω ενός online προγράμματος για τα καθημερινά του ραντεβού, τα οποία μπορούν να κλειστούν εύκολα και απλά από τις πελάτισσες με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Όσο για τις παραγγελίες και την προμήθεια προϊόντων, υλικών και εργαλείων; Η Nails 4 You απελευθερώνει τους συνεργάτες της από την «εξάρτηση» από τρίτους, καθότι αναλαμβάνει κεντρικά την προμήθεια των καταστημάτων της με ό,τι αυτά χρειάζονται.

Επιπλέον, το προαναφερθέν πρόγραμμα διαχείρισης ραντεβού, παρέχει σε κάθε ιδιοκτήτη καταστήματος πολλές άλλες δυνατότητες, όπως η διαχείριση του πελατολογίου του, η ανάλυση των οικονομικών του στοιχείων εις βάθος ή η προβολή της επιχείρησής του με διαφορετικές καμπάνιες μάρκετινγκ, χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία του στον χώρο.

Το συγκεκριμένο σύστημα, σε συνδυασμό με την καθοδήγηση και εκπαίδευση της Nails 4 You και συνεπικουρούμενο από το κλειστό κύκλωμα καμερών ασφαλείας, στο οποίο έχει πρόσβαση μόνο ο ίδιος, δίνει στον franchisee τη δυνατότητα να ελέγχει τη δραστηριότητα της επιχείρησής του ακόμη κι αν δεν εργάζεται μέσα στο κατάστημα.

Κανείς δε θα «πονέσει» ούτε θα «τρέξει» ένα νέο κατάστημα όσο ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του. Η Nails 4 You έχει, όμως, φροντίσει να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των franchisees της, καθοδηγώντας τους στις σωστές αποφάσεις και τελικά στην επαγγελματική επιτυχία, κάνοντας αυτό το «τρέξιμο» όσο πιο απολαυστικό και ανώδυνο γίνεται.

Οι franchisees της Nails 4 You είπαν:

«Νιώθουμε ότι ένα όνειρό μας έχει γίνει πραγματικότητα. Ανέκαθεν θέλαμε να ανοίξουμε το δικό μας κατάστημα σε αυτό τον χώρο και τώρα, έγινε τόσο εύκολα και τόσο απλά!» – Μαρία Πιτσιδήμου και Θεόδουλος Γεωργιάδης, franchisees στους Αμπελόκηπους (Αθήνα).

«Μου αρέσει ο τρόπος οργάνωσης. Δεν χρειάζεται να είμαι 24 ώρες στο κατάστημα και να επιβλέπω. Με αυτόν τον τρόπο έχω και εγώ τον χρόνο να μάθω στην ουσία, πώς λειτουργεί ο χώρος της ομορφιάς.»Μιχάλης Χεαλίδης, franchisee στον Εύοσμο και στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.