NAILS 4 YOU

To No1 beauty lounge στην αγορά του franchising σημειώνει έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης, καθώς μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, το δίκτυό του έχει ξεπεράσει τα 40 σημεία.

Συνδυάζοντας υπηρεσίες μανικιούρ–πεντικιούρ και αποτρίχωσης, τα Nails 4 You αποτελούν την πρώτη επιλογή κάθε γυναίκας που θέλει να περιποιηθεί τον εαυτό της.

Οι προσιτές τιμές, το ευχάριστο περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και τα υψηλά στάνταρ υγιεινής και καθαριότητας δημιουργούν συνεχώς ευχαριστημένες πελάτισσες, που επιστρέφουν ξανά και ξανά. Επάξια τo Nails 4 You κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης.

Μέσο Ύψος Επένδυσης: 20.000€

Maximum Investment: 33.000€

Entry Fee: 10000 - 17000€

Τα Nails 4 You έχουν συνδέσει το brand name τους με την αισθητική και την ομορφιά, προσφέροντας επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Οι αξίες που τα έχουν φέρει πρώτα στις προτιμήσεις των γυναικών είναι οι ακόλουθες:

  • Η καθαριότητα και η πλήρης απολύμανση
  • Η αδιαμφησβήτητη ποιότητα των προϊόντων τους, που εξασφαλίζει την καλύτερη εφαρμογή και το τελικό αποτέλεσμα για την πελάτισσα
  • Εξυπηρέτηση με ταχύτητα και ποιότητα
  • Συνεχής εκπαίδευση στις νέες τεχνικές και τάσεις της μόδας

Εταιρικά Καταστήματα: [4]
Καταστήματα Franchise: [33]
Σύνολο Καταστημάτων: [37]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2017
Προέλευση: Ελλάδα
Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
Aναπτυξιακοί στόχοι: Πανελλαδικά
Έδρα: Γοργοποτάμου 18, Π. Φάληρο 17564
Τηλ: 2182180248
Email: info@nails4you.gr
Website: https://nails4you.gr
Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Κωνσταντίνος Ευγενικός

Υψηλή ζήτηση – γρήγορη απόσβεση

«Η συνεργασία μου με την εταιρεία είναι άψογη», αναφέρει ο Κυριακός Κωνσταντόπαιδος, franchisee του Nails 4 You στον Πειραιά. «Σε λιγότερο από έναν μήνα το κατάστημά μου ήταν έτοιμο να λειτουργήσει και σημειώνει εξαιρετική πορεία. Για τον λόγο αυτό, βρισκόμαστε ήδη σε συζητήσεις για τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος στην περιοχή».

Ο franchisee που θα επιλέξει να γίνει μέλος του Nails 4 You, δεν χρειάζεται να διαθέτει προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο της ομορφιάς, καθώς, τόσο ο συνεργάτης, όσο και το προσωπικό του λαμβάνουν την απαραίτητη εκπαίδευση. Η μητρική εταιρεία βοηθά επίσης τον επενδυτή της στην εύρεση έμπειρου, καταρτισμένου και εξειδικευμένου προσωπικού. Άλλωστε, οι σωστές τεχνίτριες αποτελούν βασικό παράγοντας της επιτυχίας του concept.

Γυναίκες κάθε ηλικίας έρχονται στα Nails 4 You για να αναδείξουν την ομορφιά τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους, αλλά και για να συναντήσουν τις φίλες και τις αγαπημένες τους τεχνίτριες και να περάσουν μία ώρα χαλάρωσης και αποφόρτισης, υπό τους ήχους ανεβαστικής ελληνικής μουσικής.

Κύριος στόχος είναι κάθε πελάτισσα του Nails 4 You να νιώθει μοναδική. Δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένει στην αναμονή, ενώ το ραντεβού της διαρκεί μία ολόκληρη ώρα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσει να κάνει με ηρεμία το μανικιούρ ή το πεντικιούρ της, να το ευχαριστηθεί και τελικά να φύγει πλήρως ικανοποιημένη από το κατάστημα, χωρίς να αισθανθεί ούτε μία φορά ότι δεν έδωσαν την προσοχή που άξιζε.

Ο ιδρυτής των Nails 4 You, Κωνσταντίνος Ευγενικός, μικρή σχέση είχε με τον χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς, μέχρι το 2017 όταν αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο κατάστημα περιποίησης άκρων, τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η σύζυγός του. Γρήγορα εντυπωσιάστηκε από τον κλάδο και κυρίως από τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αυτός δημιουργεί. Διάβασε, μελέτησε και έδωσε όλες τις δυνάμεις του στο νέο του εγχείρημα, το οποίο έμελλε να αποτελέσει το επόμενο success story στον χώρο της περιποίησης άκρων…

Μέσα σε έναν χρόνο από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος, ήρθε το δεύτερο και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Το δίκτυο έχει φτάσει ήδη τα 30 καταστήματα σε Αθήνα, Χαλκίδα και Θεσσαλονίκη ,παρουσιάζοντας έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η βιομηχανία της ομορφιάς, και ιδιαίτερα η περιποίηση των άκρων, παρουσιάζει τεράστια ανάπτυξη διεθνώς.