ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ NAILS 4 YOU

Η ανοδική πορεία και καταξίωση του Nails 4 you στον χώρο της αισθητικής και περιποίησης, αποτελεί σημαντικό κομμάτι του δικτύου franchise μας. Στόχος μας είναι οι μακροχρόνιες συνεργασίες οι οποίες προκύπτουν από μια σχέση εμπιστοσύνης, κατανόησης κ στήριξης από την μεριά μας. Νοοτροπία μας και πυλώνας της επιτυχίας μας είναι πως δημιουργούμε φίλους τους οποίους εντάσσουμε στην οικογένεια του Nails 4 you.

Το ισχυρό brand name μας, η εμπειρία που έχουμε στον χώρο, τα 29 καταστήματά μας σε Αθήνα και επαρχία και οι 1000 και πλέον πελάτες που μας προτιμούν κάθε μέρα, σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά νούμερα, αποτελούν ουσιαστική απόδειξη και είναι οι λόγοι για να επιλέξεις το franchise Nails 4 you.

Το κάθε κατάστημα Nails 4 you είναι μια ξεχωριστή επιχείρηση που υποστηρίζεται συνεχώς από εμάς. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε σε κάθε συνεργάτη μας είναι τα εξής:

Δημιουργία του καταστήματος: Αναλαμβάνουμε από την αρχή την κατασκευή και τον πλήρη εξοπλισμό του καταστήματος, έως την έναρξη λειτουργίας του, παρέχοντας τα κατάλληλα εφόδια για ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα.

Διαφήμιση καταστήματος: Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη διαφήμιση ενός νέου καταστήματος σε συνδυασμό με την ανάδειξη του name Nails 4 you, μέσα από όλους τους τρόπους προώθησης που κρίνονται απαραίτητοι από την εταιρία. (social media, διαφημιστικά φυλλάδια, banner, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.α. ).

Προμήθεια προϊόντων: Εφοδιάζουμε την κάθε επιχείρηση με τα δικά μας προϊόντα και υλικά εγγυώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Εύρεση προσωπικού: Καλούμαστε να βρούμε το τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό και προσφέρουμε συνεχή εκπαίδευση όσον αφορά νέα προϊόντα, τεχνικές και τάσεις στον τομέα της περιποίησης άκρων.

Πρόγραμμα Nails 4 you: Παραχωρούμε ένα μοναδικό πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την καλύτερη λειτουργία των καταστημάτων Nails 4 you και σας προσφέρουμε τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησής υπό την αιγίδα πάντα της εταιρίας μας. Online σύστημα των ραντεβού, οικονομικές αναλύσεις και όλες οι υπηρεσίες που χρειάζεστε για να παρακολουθείτε την επιχείρησή σας από την άνεση του σπιτιού σας.

Για να ενταχθείτε και εσείς στο δίκτυο franchise Nails 4 you, παρακαλώ επικοινωνήστε στο: 2182180248