Απόκτησε Σήμερα το Δικό Σου Κατάστημα Nails 4 You

Το ισχυρότερο brand name στον κλάδο της ομορφιάς και της περιποίησης άκρων ξεχωρίζει χάρη στο αποδεδειγμένα κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο του και στον πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσής του, που λύνουν τα χέρια του franchisee και οδηγούν σε γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης και κερδοφορία.

Γίνε μέλος της νούμερο ένα αλυσίδας beauty lounges στην ελληνική αγορά του franchising, επένδυσε σε μια θωρακισμένη αγορά, με εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης και φτάσε τα όνειρά σου… στα άκρα!

Το Τμήμα Ανάπτυξης του δικτύου μας είναι πάντα πρόθυμο να συζητήσει με ενδιαφερόμενους συνεργάτες – επενδυτές. Κάλεσέ μας για να κλείσεις ένα ραντεβού παρουσίασης ή συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος με τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.

Με ένα δίκτυο που ξεπερνά τα 45 σημεία πανελλαδικά και μεγαλώνει με εντυπωσιακό ρυθμό, τα Nails4You κατέχουν ξεκάθαρα ηγετικό ρόλο στον χώρο της ονυχοπλαστικής. Συνδυάζοντας υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ και αποτρίχωσης, τα Nails4You αποτελούν την πρώτη επιλογή κάθε γυναίκας που θέλει να περιποιηθεί τον εαυτό της.

Γυναίκες κάθε ηλικίας έρχονται στη Nails 4 You για να αναδείξουν την ομορφιά τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους, αλλά και για να συναντήσουν τις φίλες και τις αγαπημένες τους τεχνίτριες και να περάσουν ένα διάστημα χαλάρωσης και αποφόρτισης.

Κύριος στόχος είναι κάθε πελάτισσα της Nails 4 You να νιώθει μοναδική. Δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένει στην αναμονή, ενώ το ραντεβού της διαρκει συγκεκριμένη ώρα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσει να κάνει με ηρεμία το μανικιούρ ή το πεντικιούρ της, να το ευχαριστηθεί και τελικά να φύγει πλήρως ικανοποιημένη από το κατάστημα, χωρίς να αισθανθεί ούτε μία φορά ότι δεν έλαβε την προσοχή που της αξίζει.

Οι προσιτές τιμές, το ευχάριστο περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα ποιοτικά προϊόντα, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και τα υψηλά στάνταρ υγιεινής και καθαριότητας δημιουργούν συνεχώς ευχαριστημένες πελάτισσες, που επιστρέφουν ξανά και ξανά.

Εταιρικά Καταστήματα: [5]
Καταστήματα Franchise: [40]
Σύνολο Καταστημάτων: [45]
Εκπαιδευτικό Κέντρο: [1]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2016
Προέλευση: Ελλάδα
Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
Aναπτυξιακοί στόχοι: Πανελλαδικά
Έδρα: Λυκούργου 148, Καλλιθέα 17675
Κεντρικά Γραφεία: Ορφέως 2Α, Ηράκλειο Αττικής
Τηλ: 2182180248
Email: info@nails4you.gr
Website: https://nails4you.gr
Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Κωνσταντίνος Ευγενικός

Ανάλυση επένδυσης:

Ο franchisee που θα επιλέξει να γίνει μέλος της οικογένειας της Nails 4 You, δε χρειάζεται να διαθέτει προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο της ομορφιάς και της ονυχοπλαστικής, ούτε κρίνεται απαραίτητη η αυτοαπασχόληση του στο κατάστημά του.

Η μητρική εταιρεία παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να επιτυγχάνεται απόλυτη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Ο franchisee αναλαμβάνει την εύρεση των μελών της ομάδας που θα στελεχώσει το κατάστημά του, ενώ παράλληλα το franchise βρίσκεται δίπλα του σε κάθε βήμα, ώστε να διασφαλίζεται η άρτια τεχνική τους κατάρτιση, η οποία οδηγεί στην επιτυχία.

Ο ιδρυτής της Nails 4 You, Κωνσταντίνος Ευγενικός, μικρή σχέση είχε με τον χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς μέχρι το 2016, όταν αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο κατάστημα περιποίησης άκρων, τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η σύζυγός του.

Γρήγορα, εντυπωσιάστηκε από τον κλάδο και κυρίως από τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αυτός δημιουργεί. Διάβασε, μελέτησε και έδωσε όλες τις δυνάμεις του στο νέο του εγχείρημα, το οποίο έμελλε να αποτελέσει το επόμενο success story στον χώρο της περιποίησης άκρων.

Μέσα σε έναν χρόνο από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος, ήρθε το δεύτερο και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Το δίκτυο έχει φτάσει ήδη τα 43 καταστήματα σε Αθήνα, Χαλκίδα και Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης. Άλλωστε, η βιομηχανία της ομορφιάς, και ιδιαίτερα η περιποίηση των άκρων, παρουσιάζει τεράστια ζήτηση διεθνώς.

Τα Nails4You ήρθαν για να μείνουν και να ηγηθούν. Τα επόμενα κεφάλαια της ιστορίας τους περιμένουν να τα γράψουμε μαζί.

Συνολικό Ύψος Επένδυσης: 45.000€*

*πλέον ΦΠΑ

Franchise News

The Franchise Success Awards

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι ένα σύστημα franchise;

Ένα σύστημα franchise είναι ένα επιχειρηματικό μοντέλο στο οποίο ένας franchisor παρέχει σε έναν franchisee το δικαίωμα να λειτουργεί μια επιχείρηση χρησιμοποιώντας το brand name και τα εδραιωμένα συστήματα λειτουργίας του, καθώς και τη συνεχόμενη υλικοτεχνική υποστήριξή του.

Γιατί να επιλέξω ένα σύστημα franchise αντί μιας ανεξάρτητης επιχείρησης;

Τα πλεονεκτήματα ένταξης σε ένα σύστημα franchise είναι αρκετά, το κυριότερο όμως από αυτά είναι ο συνδυασμός μειωμένου ρίσκου και αποδεδειγμένου πλάνου επιτυχίας. Ο franchisee έχει την ευκαιρία να αντλήσει από τη μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση του franchisor, κυρίως στα πρώτα και κατά κανόνα πιο δύσκολα βήματα της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, με αποτέλεσμα να μπορεί να αποφύγει πιο εύκολα κινδύνους και εμπόδια στον δρόμο προς τη δημιουργία μιας επικερδούς επιχείρησης.

Γιατί να επιλέξω τη συνεργασία με τη Nails 4 You;

Η Nails 4 You είναι η κορυφαία αλυσίδα καταστημάτων ονυχοπλαστικής στην Ελλάδα. Οι συνεργάτες μας απολαμβάνουν την αναγνωρισιμότητα του ισχυρότερου brand name σε έναν κλάδο αποδεδειγμένα ανθεκτικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο όπως αυτός της περιποίησης άκρων, εντάσσονται σε ένα μεγάλο πανελλαδικό δίκτυο με έτοιμο πελατολόγιο που έχει ως αποτέλεσμα τη γρήγορη διείσδυση σε κάθε τοπική αγορά και επωφελούνται από την εφαρμογή του αποδεδειγμένα κερδοφόρου επιχειρηματικού μας μοντέλου.

Τι κεφάλαιο χρειάζομαι για να ανοίξω ένα κατάστημα Nails 4 You;

Κάθε νέος συνεργάτης καταβάλλει το ποσό των 45.000 €. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται η κατασκευή του καταστήματος του και ο πλήρης εξοπλισμός του, καθώς και το δικαίωμα εισόδου στο σύστημα franchise.

Χρειάζεται να έχω γνώσεις ονυχοπλαστικής για να συνεργαστούμε;

Όχι. Η προηγούμενη γνώση για την τέχνη της ονυχοπλαστικής και η απασχόληση στα καταστήματά μας δεν κρίνεται απαραίτητη για τους υποψήφιους επενδυτές. Κάθε νέος συνεργάτης μας εκπαιδεύεται από εμάς στη χρήση όλων των απαραίτητων εργαλείων για τη λειτουργία ενός επικερδούς Nails 4 You.

Ποια είναι τα απαραίτητα προσόντα που πρέπει να έχω;

Την οξυδέρκεια για να αντιλαμβάνεσαι ευκαιρίες και το επιχειρηματικό πνεύμα και νοοτροπία για να εκμεταλλευτείς τα εργαλεία που παρέχει η Nails 4 You, ώστε να πετύχεις. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σου δείξει τον δρόμο και να σου μάθει τον τρόπο.

Πόσο σύντομα μπορώ να έχω το δικό μου κατάστημα Nails 4 You;

Από τη στιγμή υπογραφής της σχετικής σύμβασης, σε μόλις 30 ημέρες ο νέος μας συνεργάτης παίρνει στο χέρι το κλειδί του δικού του καταστήματος Nails 4 You.

Τι πρέπει να κάνω εγώ, μετά την επίτευξη συμφωνίας με τη Nails 4 You;

Όσον αφορά τη δημιουργία του καταστήματός σας, η Nails 4 You αναλαμβάνει τα πάντα για εσάς. Τα μόνα που έχει να κάνει κάθε νέος συνεργάτης περιορίζονται στα σχετικά με την αδειοδότηση και το φορολογικό προφίλ της δικής του εταιρείας (π.χ. ταμειακή μηχανή, POS κτλ.). Ακόμα όμως και για αυτά, η Nails 4 You παρέχει λεπτομερή καθοδήγηση, καθώς και στοιχεία συνεργατών της οι οποίοι μπορούν να ολοκληρώσουν για εσάς την όλη διαδικασία.

Οφείλω να αποδίδω κάποιο ποσοστό από τα κέρδη μου στη Nails 4 You;

Όχι. Η Nails 4 You εισπράττει μηνιαίως μόνο royalties, τα οποία είναι σταθερά και ανεξάρτητα του τζίρου κάθε καταστήματος, κάτι που σημαίνει ότι όσο και αν αυξάνεται η δουλειά και το κέρδος κάθε Nails 4 You δεν αυξάνονται οι υποχρεώσεις του απέναντι στο franchise. Στα μηνιαία royalties συμπεριλαμβάνεται επίσης το πανελλαδικό μάρκετινγκ που αναλαμβάνει το franchise για όλα τα καταστήματα του δικτύου του.

Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα ενός καταστήματος Nails 4 You;

Ο ανταγωνιστικός μας τιμοκατάλογος και η χρήση προϊόντων δικής μας ετικέτας, που μας επιτρέπουν την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές διατηρώντας ένα υγιές περιθώριο κέρδους, το διευρυμένο μας ωράριο και η μέγιστη λειτουργικότητα στον σχεδιασμό των χωρών μας.

Αν συνεργαστώ μαζί σας θα μου παραχωρήσετε περιοχή αποκλειστικότητας;

Κάθε νέο κατάστημα Nails 4 You εδραιώνει τη δική του περιοχή αποκλειστικότητας η οποία σηματοδοτείται και καθορίζεται ρητά στη σύμβαση συνεργασίας μας. Σε αυτήν την περιοχή δεν επιτρέπεται η λειτουργία καταστήματος Nails 4 You από άλλον επενδυτή. Αποφεύγουμε έτσι φαινόμενα εσωτερικού ανταγωνισμού.

Πώς θα βρω προσωπικό για το κατάστημά μου;

Από τη στιγμή ένταξης ενός νέου καταστήματος στο δίκτυό μας, ξεκινάμε άμεσα την αναζήτηση προσωπικού το οποίο η Nails 4 You αναλαμβάνει να αξιολογήσει για εσάς, ώστε κάθε ιδιοκτήτης να είναι σίγουρος ότι προσλαμβάνει τα κατάλληλα άτομα. Καθ’ όλη τη διάρκεια συνεργασίας μας, η Nails 4 You προβαίνει τακτικά σε μετεκπαίδευση του προσωπικού των καταστημάτων μας, μέσω σεμιναρίων, επί τόπου επισκέψεων κ.α.

Ενδιαφέρομαι! Πώς μπορώ να μάθω περισσότερα;

Το τμήμα ανάπτυξης του δικτύου μας είναι πάντα πρόθυμο να συζητήσει με ενδιαφερόμενους επενδυτές. Κάλεσε στο 218 218 0248 για να Κλείσεις ένα ραντεβού παρουσίασης ή συμπλήρωσε τη φόρμα με τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα εμείς με εσένα.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

    Συνέντευξη Franchisor

    Franchisees Success Stories