Face

4 tips για να δείχνεις νεότερη

nails nails 4 you nails 4 you blog evgenikos group beauty group face skin care beauty routine wellnes manicure pedicure gel acrygel acrylic μανικιούρ πεντικιούρ νύχια νύχι ελλάδα καλοκαίρι summer greece beauty items beauty products secret karma tips πρόσωπο επιδερμίδα υγεία περιποίηση αντηλιακό ενυδάτωση πόροι νέα νεότερη δροσερή επιδερμίδα tips

Η αλήθεια είναι πως μας αρέσει, όταν μας λένε ότι μικροδείχνουμε. Έτσι δεν είναι; Υπάρχουν 4 tips, τα οποία μπορούμε να υιοθετήσουμε και να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στην περιποίησή μας. Το αξίζουμε και με το παραπάνω!

Ποια είναι αυτά τα tips; Είναι εύκολα και δεν κοστίζουν!

Φρύδια: μην τα βγάζεις πολύ

Τα λεπτά φρύδια αποπνέουν έναν αέρα αυστηρότητας και αγριάδας. Κάτι τέτοιο δεν είναι σύμφωνο με την νεανική και φρέσκια εικόνα που επιθυμούμε να έχουμε. Τα πλούσια και fluffly φρύδια εκτός από το ότι είναι στη μόδα, κλέβουν χρόνια και κάνουν την συνολική μας εικόνα πιο δροσερή. Σε γενικές γραμμές επειδή τα φρύδια ορίζουν σε μεγάλο σημείο την έκφραση του προσώπου μας, καλό θα ήταν να τα γλυκαίνουμε και να τα μαλακώνουμε σε σχήμα.

Σχετικά: 6 Tips για να σχηματίσεις τα φρύδια σου

Μαλλιά: επίλεξε γλυκές αποχρώσεις και μεσαίου μεγέθους μήκος

Αποχρώσεις όπως chocolate brown, hot brown, caramel blonde, και γενικά χρώματα τα οποία δεν είναι σκληρά, μας βοηθάνε να μικροδείχνουμε. Επίσης κουρέματα μεσαίου μήκους γοητεύουν τις γυναίκες. Τα πολύ μακριά μαλλιά, έχουν την τάση να βαραίνουν την συνολική μας εικόνα μετά από κάποια ηλικία, ενώ τα πολύ κοντά χωρίς φιλάρισμα ή αφέλειες εκπέμπουν αυστηρότητα. Αν αγαπάς τα μακριά μαλλιά, επίλεξε να τα μαλακώσεις με γλυκές ανταύγειες, οι οποίες θα προσθέσουν λάμψη στο πρόσωπό σου. Αν είσαι λάτρης των κοντών μαλλιών, επίλεξε pixi cut hairstyles, τα οποία σε συνδυασμό με γλυκές αφέλειες, κάνουν την όψη πιο ενδιαφέρουσα και νεανική.

Σχετικά: 4 χρώματα μαλλιών για αυτό το καλοκαίρι

Μακιγιάζ: επίλεξε λεπτόρευστες υφές

Το έντονο μακιγιάζ προσθέτει χρόνια σε όποια δεκαετία της ζωής μας και αν βρισκόμαστε. Ο χρυσός κανόνας της Monica Bellucci, ο οποίος είναι να τονίζει μόνο ένα χαρακτηριστικό κάθε φορά, μας βρίσκει σύμφωνες. Επίσης, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό είναι η επιλογή των beauty items που χρησιμοποιούμε. Οι λεπτόρευστες υφές των καλλυντικών, οι οποίες δεν κάθονται στις ρυτίδες και στις λεπτές γραμμές του προσώπου μας, είναι αυτές οι οποίες θα μας χαρίσουν τη δροσιά που θέλουμε. Επιπλέον, το layering καλλυντικών καλό είναι να αποφεύγεται.

Σχετικά: Γιατί ξεφλουδίζει το make up μου;

Beauty ρουτίνα: αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου

Η εφαρμογή αντηλιακού χειμώνα καλοκαίρι και το ντεμακιγιάζ θεωρούνται δεδομένα. Η προστασία από τις ακτίνες του ήλιου και η καθαριότητα του προσώπου, είναι δύο σημαντικά πράγματα. Το αντηλιακό μας προστατεύει από τις βλαβερές επιτώσεις του ήλιου στην επιδερμίδα μας, ενώ το πλύσιμο του προσώπου μας, βοηθάει στο να μην φράζουν οι πόροι, να μην εγκλωβίζονται βακτήρια και ως εκ τούτου το πρόσωπό μας να μένει παρθένο.

Η χρήση των σωστών beauty items, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες του προσώπου μας παίζει ρόλο. Αν δεν είσαι φίλος των πολλών δερμοκαλλυντικών, μια καλή ενυδατική προσώπου και ένας ορός/serum που θα φέρονται με ευγένεια στο πρόσωπό σου είναι μια καλή αρχή. Μια στο τόσο, μπορείς να κάνεις μάσκα προσώπου με ήπια συστατικά και ένα scrub, το οποίο θα αποσυμπιέζει τα συσσωρευμένα υπολείμματα.

Σχετικά: 4 εκπληκτικά Serums της Secret Karma

Η ενυδάτωση, η καλή διατροφή αλλά και κάποια αξεσουάρ είνει επίσης εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Τα υπέρ της ενυδάτωσης όπως και της καλής διατροφής, εκτός από οπτικό αποτέλεσμα, παρέχουν και ψυχολογική ανάταση. Από την άλλη ένα καπέλο προστατεύει την επιδερμίδα μας και μας κάνει icons!

Σχετικά: Face roller: γιατί το χρειάζεσαι