Franchise News

Nails 4 You: To νούμερο ένα beauty lounge στο franchising

 

Πρώτη στην αγορά σε αριθμό καταστημάτων είναι η Nails 4 You, γεγονός που την καθιερώνει ως το ξεκάθαρο νούμερο ένα beauty lounge στην αγορά του franchising στην Ελλάδα.

Ξεκινώντας από το 2016, το πρώτο Nails 4 You άνοιξε με σκοπό να προσφέρει στη γυναίκα του σήμερα την περιποίηση που χρειάζεται για να αναδείξει τη μοναδικότητά της. Σε έναν χώρο οικείο και φιλόξενο, με εξειδικευμένο προσωπικό και μοναδικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, το κοινό ένιωσε από την πρώτη μέρα, ότι βρίσκεται στο δικό του beauty salon.

H ύπαρξη αυτού του χώρου, δεν άργησε να γίνει γνωστή και όλο και περισσότερες γυναίκες ήθελαν να απολαύσουν την ξεχωριστή εμπειρία Nails 4 You. Η επέκταση ήταν επιβεβλημένη και ήρθε μέσα από τις συνεργασίες franchise, με αρχή το 2018.

Σήμερα, μετά τη λειτουργία άλλων τριών καταστημάτων τους πρώτους μήνες του 2022, το δίκτυο αριθμεί πάνω από 30 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και κυριαρχεί στον κλάδο της περιποίησης άκρων, σε απόλυτο αριθμό καταστημάτων και όχι μόνο.

Δίπλα στον συνεργάτη-franchisee από την πρώτη στιγμή

To δίκτυο της Nails 4 You αποτελείται από ευχαριστημένους συνεργάτες που ξέρουν ότι ανήκουν σε μια οικογένεια που είναι πάντα δίπλα τους. Από την πρώτη κιόλας μέρα της συνεργασίας, ο franchisee καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με masters του είδους, καθώς η εταιρεία έχει μεριμνήσει για τα πάντα.

H πρόταση franchise Nails 4 You έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τον νέο συνεργάτη. Mε πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, ελαχιστοποιεί την απαιτούμενη εμπλοκή του επενδυτή και εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία του νέου καταστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του. 

H Nails 4 You προσφέρει, επίσης, ορισμένα μοναδικά πλεονεκτήματα στο υποψήφιο συνεργάτη.

Υψηλή μέση απόδειξη και μεγάλη διακράτηση ανεξαρτήτως συνθηκών

Συνδυάζοντας υπηρεσίες μανικιούρ–πεντικιούρ και αποτρίχωσης αλλά και πωλήσεις, τα σαλόνια ομορφιάς της Nails 4 You αποτελούν την πρώτη επιλογή κάθε γυναίκας που θέλει να περιποιηθεί τον εαυτό της.

Ο συνδυασμός υπηρεσιών, όπως το μανικιούρ με το πεντικιούρ ή την αποτρίχωση, με την υποστήριξη της δυνατότητας πώλησης προϊόντων ετικέτας της ίδιας μητρικής εταιρείας αυξάνουν αισθητά τη μέση απόδειξη σε κάθε επίσκεψη, σε επίπεδα άνω των 15 ευρώ ανά πελάτισσα.

Σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της μέσης απόδειξης παίζουν, επιπλέον, δύο από τα πιο χαρακτηριστικά εργαλεία με τα οποία ενισχύει τους συνεργάτες της η Nails 4 You: ο δικός της ραδιοφωνικός σταθμός, NailsRadio.gr, και η δική της κεντρική διαχείριση των spots που παίζουν στις τηλεοράσεις που τοποθετεί σε κάθε κατάστημά της.

Ραδιόφωνο και τηλεοράσεις ανεβάζουν τη διάθεση του προσωπικού και του πελατολογίου, δημιουργώντας μία ζεστή και χαρακτηριστική του δικτύου ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα λειτουργούν ως μέσα για να ενισχυθούν οι πωλήσεις του εκάστοτε καταστήματος, είτε με παραινετικά spot είτε με άμεσες διαφημίσεις προϊόντων και υπηρεσιών.

Παράλληλα, οι προσιτές τιμές του δικτύου ενισχύουν την επαναληψιμότητα των επισκέψεων, οι οποίες φτάνουν κατά μέσο όρο τις 2 φορές το μήνα για κάθε πελάτισσα.

Είναι, άλλωστε, αλήθεια ότι ο κλάδος της ομορφιάς έχει πάντα ζήτηση. Οι γυναίκες θέλουν να περιποιούνται τον εαυτό τους ακόμα και σε περιόδους κρίσεων. Στην Covid εποχή η ανάγκη αυτή είναι ίσως ακόμα πιο έντονη, για ψυχολογικούς λόγους.

Η Nails 4 You έχει διακρατήσει όλη την πελατεία της και αυτό το διάστημα, γιατί η λειτουργία των καταστημάτων της δε βασίζεται στις μεγάλες αναμονές. Πολιτική της εταιρείας είναι οι πελάτισσες να μην περνούν πολύ ώρα περιμένοντας εντός του καταστήματος.

Το οργανωμένο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων και ραντεβού της Nails 4 You εκμηδενίζει τις αναμονές, άρα και τον συνωστισμό μέσα στο κατάστημα, ενώ η καθαριότητα και η απολύμανση βρίσκονται στο DNA της εταιρείας, οπότε η νέα πραγματικότητα δεν την επηρέασε.

Σε κάθε συνθήκη, τα καταστήματα του δικτύου, έχουν τον τρόπο να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα!

Ποιότητα Nails 4 You = απολαυστική εμπειρία

Η Nails 4 You έχει συνδέσει το brand name της με την αισθητική και την ομορφιά, προσφέροντας επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Στα καταστήματά της κάθε γυναίκα βιώνει μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης και αναζωογόνησης απ’ την κορυφή ως τα νύχια.

Οι ευχαριστημένες πελάτισσες, που επισκέπτονται σε τακτικότατη βάση τα καταστήματα franchise της Nails 4 Υou, με περισσότερες από χίλιες καθημερινά να τα επιλέγουν για την περιποίησή τους, χτίζουν την κερδοφορία κάθε νέου και παλιού συνεργάτη του δικτύου.

Οι αξίες που έχουν φέρει πρώτη στις προτιμήσεις των γυναικών τη Nails 4 You είναι οι ακόλουθες:

  • Καθαριότητα και πλήρης απολύμανση
  • Αδιαμφησβήτητη ποιότητα προϊόντων
  • Εξυπηρέτηση με ταχύτητα και ποιότητα
  • Συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού σε νέες τεχνικές και τάσεις της μόδας