Franchise News

Τα μυστικά της Nails 4 You για γρήγορη κερδοφορία

Η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές και η άψογη εξυπηρέτηση έχουν αναδείξει τη Nails 4 You στην πιο επιτυχημένη αλυσίδα του κλάδου της περιποίησης άκρων. Πού οφείλει συγκεκριμένα το νούμερο ένα brand name της αγοράς την υψηλή κερδοφορία των καταστημάτων του;

Η απλή απάντηση είναι ότι το ελεγχόμενο λειτουργικό κόστος σε συνδυασμό με τη χαμηλή αρχική επένδυση που προβλέπει το επιχειρηματικό μοντέλο της Nails 4 You, οδηγούν κάθε franchisee του δικτύου σε ταχύτατη απόσβεση και στην κερδοφορία.

Μια ματιά στη λεπτομέρεια, φέρνει στο φως πιο συγκεκριμένους παράγοντες επιτυχίας:

Οι ευχαριστημένες πελάτισσες είναι η καλύτερη διαφήμιση

Mια απολαυστική εμπειρία περιποίησης και αναζωογόνησης απ’ την κορυφή ως τα νύχια βιώνει κάθε πελάτισσα της Nails 4 You. Οι ευχαριστημένες πελάτισσες, που επισκέπτονται σε τακτικότατη βάση τα καταστήματα του franchise, δε χτίζουν απλά την κερδοφορία του νέου συνεργάτη του δικτύου, αλλά κυρίως αποτελούν την καλύτερη και πιο ανέξοδη διαφήμισή του.

Υψηλή μέση απόδειξη χάρη στο εύρος των υπηρεσιών

Συνδυάζοντας υπηρεσίες μανικιούρ–πεντικιούρ και αποτρίχωσης, με πωλήσεις προϊόντων σχετικών και παρεμφερών με τον κλάδο, τα σαλόνια ομορφιάς Nails 4 You αποτελούν την πρώτη επιλογή κάθε γυναίκας που θέλει να περιποιηθεί ολοκληρωτικά τον εαυτό της. Ο συνδυασμός υπηρεσιών και προϊόντων, μέσω της προώθησης και ειδικών πακέτων, αυξάνει τη μέση απόδειξη ανά επίσκεψη, ενώ οι διαχρονικά προσιτές τιμές του δικτύου ενισχύουν την επαναληψιμότητα σε 2 φορές μηνιαίως (μ.ο.) ανά πελάτισσα.

Σταθερά χαμηλά λειτουργικά

Η κερδοφορία και η ρευστότητα ενισχύονται επιπλέον από το ελεγχόμενο λειτουργικό κόστος για κάθε κατάστημα του δικτύου Nails 4 You. Η επένδυση γίνεται γνωρίζοντας εκ των προτέρων, με σχεδόν απόλυτη ακρίβεια, το μηνιαίο λειτουργικό κόστος της νέας επιχείρησης, χάρη στην άψογη οργάνωση του franchise. Η Nails 4 You έχει φροντίσει πέραν της δραστικής μείωσης του αρχικού κεφαλαίου, να συγκρατήσει τα έξοδα σε κάθε τομέα -είτε με στρατηγικές συνεργασίες είτε φροντίζοντας να αναλαμβάνει κεντρικά την προμήθεια και υποστήριξη των καταστημάτων του δικτύου, απελευθερώνοντας τους συνεργάτες της από την «εξάρτηση» από τρίτους παίχτες της αγοράς.

Έτοιμο πελατολόγιο, πριν το άνοιγμα

Ο franchisee της Nails 4 You δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το κτίσιμο του πρώτου πελατολογίου του -μια διαδικασία που είναι συνήθως απαιτητική και κοστίζει σε χρήμα και πολύτιμη ρευστότητα. Πριν ακόμα ανοίξει κάθε μαγαζί έχει κλεισμένα τα πρώτα ραντεβού του. Το franchise διαθέτει ένα εύχρηστο online πρόγραμμα κρατήσεων, στο οποίο οι πελάτισσες μπορούν να βλέπουν κάθε νέο σημείο και να κλείνουν ραντεβού σε αυτό, πριν ακόμα γίνει το πρώτο opening. Επιπλέον, το άνοιγμα κάθε νέου σημείου συνοδεύεται από το απαραίτητο πρώτο τοπικό marketing, όσο αυτό είναι ακόμα σε διαδικασία κατασκευής, ενώ η αναγνωρισιμότητα του brand name της αλυσίδας εγγυάται ότι σε κάθε περιοχή υπάρχει εκ των προτέρων κοινό που εξυπηρετείται από άλλα σημεία και περιμένει το «δικό του» Nails 4 You κατάστημα.

Το μοντέλο λειτουργίας κάνει τα πάντα απλά

Επειδή «ο χρόνος είναι χρήμα», πέρα από την αρχική υποστήριξη στο στήσιμο του νέου καταστήματος, άκρως ελκυστική κάνει την επένδυση στη Nails 4 You και το σύστημα οργάνωσης και λειτουργίας του δικτύου, το οποίο απλοποιεί τις διαδικασίες διαχείρισης και ελαχιστοποιεί την απαιτούμενη εμπλοκή του επενδυτή, επιτρέποντάς του να αφιερωθεί από την πρώτη μέρα σε κινήσεις που θα ενισχύσουν την κερδοφορία του και μόνο. «Η εταιρεία ανέλαβε εξ ολοκλήρου την κατασκευή του καταστήματος και μέσω της εταιρείας βρήκα και όλους τους συνεργάτες που χρειαζόμουν. […] Έτσι, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, κατάφερα να ξεκινήσω», αναφέρει η Βάσω Χάλα, η οποία άνοιξε το δικό της Nails 4 You στην Παλλήνη.

Η Nails 4 You, σε έναν κλάδο με διαχρονική ζήτηση, προσφέρει καινοτόμες και ποιοτικές υπηρεσίες, δημιουργώντας πιστό κοινό. Οι προσιτές τιμές, το ευχάριστο περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και τα υψηλά στάνταρ υγιεινής και καθαριότητας δημιουργούν συνεχώς ευχαριστημένες πελάτισσες, που επιστέφουν ξανά και ξανά, χτίζοντας την κερδοφορία κάθε καταστήματος.