Franchisees Success Stories

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίξαμε το δικό μας Nails 4 You»

Από αρχές Σεπτεμβρίου του 2021, οι γυναίκες των βορείων προαστείων μπορούν να απολαύσουν τις μοναδικές υπηρεσίες της Nails 4 You, καθώς τα Μελίσσια απέκτησαν το δικό τους beauty spot.

Ο Νεκτάριος Κουτουζής και η Νατάσσα Κρεμμύδα, αν και προέρχονται από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, αποφάσισαν να επενδύσουν στον κλάδο της ομορφιάς, καθώς όπως μας εξηγούν ό,τι έχει να κάνει με ομορφιά και γυναίκα, δεν πρόκειται ποτέ να πέσει έξω. Πάντα μια γυναίκα θα δώσει λεφτά για να περιποιηθεί τον εαυτό της, αρκεί οι παρεχόμενες υπηρεσίες να είναι ποιοτικές.

O Νεκτάριος και η Νατάσσα δεν είχαν καμιά σχέση με τον χώρο της ομορφιάς, αν και πάντα τους γοήτευε αυτή η αγορά με τις τόσες πολλές προοπτικές ανάπτυξης.

Ο Νεκτάριος διαθέτει τη δική του εταιρεία πληροφορικής. Από την άλλη, η Νατάσσα, μέχρι και πρόσφατα, ήταν νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο. Οι πολλές ώρες εργασίας όμως σε συνδυασμό με τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σε ένα νοσοκομείο, την ώθησαν να θέλει να ασχοληθεί με ένα αντικείμενο που την εκφράζει και της αρέσει.

Η έρευνα τους οδήγησε στην πρόταση franchising της Nails 4 You, ως την ιδανική πρόταση για εκείνους και σήμερα, είναι οι ικανοποιημένοι ιδιοκτήτες του καταστήματος της νούμερο ένα ελληνικής αλυσίδας ονυχοπλαστικής στα Μελίσσια.

Πρόσφατα, μας μίλησαν για την εμπειρία τους ως επιχειρηματίες και συνεργάτες της Nails 4 You.

Ποιοι λόγοι σας οδήγησαν να επιλέξετε τη συνεργασία με ένα δίκτυο franchise;

Ν.Κ: Δεν ήμασταν στον χώρο, δεν είχαμε σχέση με τον χώρο. Θέλαμε κάτι που να είναι πιο οργανωμένο, να πάρουμε οδηγίες από κάποιον, να μας δώσει μια κατεύθυνση. Αν το κάναμε μόνοι μας, χωρίς βοήθεια, μπορεί να μην ήταν τόσο πετυχημένο. Είναι πολύ διαφορετικό να έχεις ανθρώπους που το έχουν ήδη δουλέψει, που έχουν ένα πετυχημένο δίκτυο καταστημάτων.

Ν.ΚΡ: Δεν θα μπορούσαμε να τρέξουμε σωστά μια επιχείρηση της οποίας δεν ξέρουμε το αντικείμενο. Δεν θα τολμούσαμε κάτι από το μηδέν χωρίς να το ξέρουμε. Ήταν σημαντικό να έχουμε κάποιες βασικές αρχές και υποστήριξη από ένα οργανωμένο δίκτυο.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας οδήγησαν να επιλέξετε τη Nails 4 You;

Ν.Κ: Η Nails 4 You μου κέντρισε το ενδιαφέρον γιατί είναι τεχνολογικά μπροστά, σε σχέση με αντίστοιχες αλυσίδες franchise. Με τα online ραντεβού, τα συστήματα συναγερμού και γενικά όλο το σύστημα οργάνωσης… μου έκανε αίσθηση. Είναι ένα σύστημα που μας επιτρέπει να μην είμαστε συνέχεια παρόντες στο κατάστημα. Ειδικά εγώ, που έχω και την άλλη μου δουλειά.

Ν.ΚΡ: Αντίστοιχα και εγώ, επειδή η προηγούμενη δουλειά μου στο νοσοκομείο ήταν μια δουλειά χωρίς ωράριο, ήθελα κάτι που να μου δίνει χρόνο. Εδώ, μπορώ να έχω έλεγχο αλλά συγχρόνως έχω και μια ελευθερία κινήσεων. Επίσης, σαν πελάτισσα, παρατήρησα ότι οι τιμές της Nails 4 You είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικές. Ειδικά εδώ στα βόρεια προάστια, όπου οι τιμές είναι γενικά πιο «τσιμπημένες», η Nails 4 You παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Οπότε δεν γίνεται να μην πάει καλά.

Ποιες διαδικασίες ακολουθήθηκαν από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας σας με την εταιρεία;

Αφού επιλέξαμε την περιοχή, βρήκαμε το ακίνητο και η εταιρεία το ενέκρινε. Μετά, ξεκίνησε η διαδικασία ετοιμασίας του καταστήματος. Από εκεί και πέρα, τα πάντα τα ανέλαβε η εταιρεία. Δεν χρειαζόταν να κάνουμε κάτι. Μόνο προσωπικό βρήκαμε εμείς, ώστε να δημιουργήσουμε μια σχέση μαζί του. Βέβαια αν θέλαμε, θα μπορούσε η εταιρεία να μας βρει άτομα. Και σαφώς, όλο το προσωπικό μας, αξιολογήθηκε και εκπαιδεύτηκε στα standards της εταιρείας.

Με ποια εργαλεία σάς έχει εφοδιάσει το δίκτυο, ώστε να νιώθετε έτοιμοι να διευθύνετε ένα κατάστημα;

Πρώτα από όλα, από την πρώτη μέρα είχαμε κλεισμένα ραντεβού, καθώς στην ιστοσελίδα της Nails 4 You, το κοινό μπορούσε να κάνει κράτηση πριν ακόμα ανοίξει το κατάστημα. Και μετά, υπήρξε υποστήριξη από την εταιρεία. Είχε στείλει έμπειρο προσωπικό για να βοηθήσει και να καθοδηγήσει τις νέες μας τεχνίτριες. Και γενικά σε ό,τι απορίες έχουμε, η Nails 4 You είναι εκεί για να μας συμβουλέψει και να μας βοηθήσει.

Ποια είναι τα σχόλια που δέχεστε; Τι είναι αυτό που ενθουσιάζει το κοινό;

Γενικά ακούμε καλά σχόλια για το μαγαζί σαν κατάστημα, σαν αισθητική. Έχουμε πελάτες που χάρηκαν πολύ που άνοιξε ένα κατάστημα στα βόρεια προάστια, γιατί δεν είχε κάποιο κοντά τους. Για όσους δεν γνώριζαν την αλυσίδα, δείχνουν ενδιαφέρον για να μάθουν για εμάς. Τους αρέσει πολύ το μαγαζί που είναι φωτεινό, η μεγάλη γκάμα των χρωμάτων και βέβαια οι πολύ φιλικές προς την τσέπη τιμές.

Πώς θα περιγράφατε τη συνεργασία σας με τη Nails 4 Υou, μέχρι τώρα;

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Υπάρχει αμεσότητα και διάθεση για βοήθεια. Αυτό που μας ενθουσιάζει είναι ότι μπορούμε να καλέσουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή τον ιδιοκτήτη, για να τον ρωτήσουμε ό,τι θέλουμε. Και εκείνος είναι πάντα πρόθυμος να μας βοηθήσει.

Γνωρίζετε ότι το δίκτυο της Nails 4 You αναδείχτηκε ως Gold Winner στα The Franchise Success awards 2021 στην κατηγορία Beauty and Wellness; Τι σημαίνει αυτό για εσάς;

Σημαίνει ότι κάναμε τη σωστή επιλογή και μας επιβεβαιώνει!

Η επιθυμία σας να ανοίξετε ένα δικό σας κατάστημα έχει γίνει πραγματικότητα. Πώς αισθάνεστε;

Ν.ΚΡ: Εμένα έχει αλλάξει η ζωή μου κυριολεκτικά και μεταφορικά, προς το καλύτερο.

Ν.Κ: Μέχρι να ανοίξουμε είχαμε ένα μικρό άγχος, όπως είναι λογικό. Σίγουρα όμως είμαστε πολύ χαρούμενοι, ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι. Και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί. Ακόμα, για εμάς, είναι όλα άγνωστα. Κάθε μέρα μαθαίνουμε και ανακαλύπτουμε κάτι. Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό.

Θα συνιστούσατε τη Nails 4 Υou σε έναν φίλο ή γνωστό σας;

Θα τη συνιστούσαμε σίγουρα σε κάποιον που θέλει να μπει σε αυτόν τον χώρο.