Franchisees Success Stories

“Ανοίγοντας το δικό μας Nails 4 You, ένα όνειρό μας έγινε πραγματικότητα!”

nails 4 you, αμπελόκηποι, nails 4 you αμπελοκηπων, nails 4 you αμπελόκηποι,
nails 4 you, nails 4 you αμπελόκηποι, αμπελόκηποι, αμπελόκηπους, αμπελοκηπων, nails 4 you αμπελοκηπων,

Ο χώρος του μανικιούρ, στο νέο Nails 4 You, στους Αμπελόκηπους.

Η Nails 4 You φτάνει τα όνειρα των franchisees της… στα άκρα! Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος στους Αμπελόκηπους μάς εξηγούν πώς.

Η Μαρία Πιτσιδήμου και ο Θεόδουλος Γεωργιάδης για χρόνια ασχολήθηκαν με τον χώρο της δημοσιογραφίας, όπου και γνωρίστηκαν και δούλεψαν μαζί. Εκτός όμως από την αγάπη τους για τη δημοσιογραφία, μοιράζονταν και το ίδιο όραμα: να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση.

Κάτω από την ομπρέλα της έμπειρης ομάδας της Nails 4 You πέτυχαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, βρίσκοντας την επιχειρηματική ευκαιρία που έψαχναν. Η Μαρία και ο Θεόδουλος, εδώ και 4 μήνες, έχουν το δικό τους σαλόνι ομορφιάς και περιποίησης Nails 4 You, στους Αμπελόκηπους.

Πρόσφατα, μας μίλησαν για τη νέα εμπειρία τους:

Για ποιο λόγο αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τον χώρο της ομορφιάς;

Θ.Γ.: Θα τολμήσω να πω ότι εγώ επηρέασα τη Μαρία, καθώς ο κλάδος της ομορφιάς είναι διαχρονικός και υπό ανάπτυξη συνεχώς. Είναι ένα περιβάλλον που μου αρέσει. Ένας χώρος που πέρα από τις όποιες επιχειρηματικές ευκαιρίες παρέχει, προσφέρει πάνω από όλα ψυχολογική ανάταση σε εμάς, αλλά και στις πελάτισσές μας. Θεωρώ ότι η κίνησή μας ήταν εξαιρετικά συμφέρουσα και οικονομικά και θα συνεχίσει να είναι, εφόσον οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι κάποιου επιπέδου.

Μ.Π.: Ο χώρος της ομορφιάς είναι όμορφος, όπως το λέει και η λέξη. Είναι ένας χώρος ευχάριστος, συνεργάζεσαι με ανθρώπους. Μπαίνεις καθημερινά σε ένα περιβάλλον φωτεινό, με ευχάριστα χρώματα, υπάρχουν χαμόγελα και πολύ προσωπική επαφή με τον κόσμο, κάτι το οποίο μου είχε λείψει στην προηγούμενη γραφειακή εργασία μου.

Γιατί επιλέξατε το δίκτυο της Nails 4 You για να συνεργαστείτε;

Θ.Γ.: Το βασικότερο για εμένα ήταν οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι, οι ξεκάθαρες θέσεις τους και η στήριξη που μας παρείχαν, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Ρόλο έπαιξε και ο ρυθμός ανάπτυξης της εταιρείας και το όραμά της. Είναι μια εταιρεία που δεν έχει επαναπαυτεί, αντιθέτως, συνεχώς αναπτύσσεται και βελτιώνεται.

Μ.Π : Εκτός από όλα αυτά, εγώ είχα και προσωπική εμπειρία ως πελάτισσα, μου άρεσε ο χώρος, μου άρεσε ο τρόπος που με περιποιόντουσαν, μου άρεσε και το αποτέλεσμα και συνολικά η εμπειρία Nails 4 You.

nails 4 you, αμπελόκηποι, nails 4 you αμπελοκηπων, nails 4 you αμπελόκηποι,

Θεόδουλος Γεωργιάδης και Μαρία Πιτσιδήμου, στο δικό τους Nails 4 You, στους Αμπελόκηπους.

Ποια ήταν η διαδικασία μέχρι το κατάστημα να είναι έτοιμο για λειτουργία;

Αυτό ήταν το πιο ωραίο κομμάτι για εμάς. Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, όλα πέρασαν στα χέρια της εταιρείας. Εμείς, απλώς βρήκαμε τον χώρο. Είναι το μόνο πράγμα που κληθήκαμε να κάνουμε. Μετά από αυτό, όλα τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν εκείνοι. Η δική τους ομάδα ανέλαβε να διαμορφώσει τον χώρο, να εξοπλίσει το μαγαζί, να βρει τις τεχνίτριες. Μέχρι που καταλήξαμε στη συγκεκριμένη μέρα, άσχετα αν μας καθυστέρησε λίγο ο κορωνοϊός, που είχαμε το κλειδί του μαγαζιού στο χέρι και όλα ήταν έτοιμα. Σε όλη αυτήν την περίοδο, η εταιρεία ήταν δίπλα μας, να μας στηρίζει και να μας λύνει όλους τους προβληματισμούς.

Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα, το κατάστημα ήταν έτοιμο για να ξεκινήσει η λειτουργία του;

Από την ώρα που κλείστηκε η συμφωνία, μέσα σε ένα μήνα περίπου, το κατάστημα Nails 4 You των Αμπελόκηπων ήταν έτοιμο.

nails 4 you, αμπελόκηποι, nails 4 you αμπελόκηποι, nails 4 you αμπελοκηπων,

Λεπτομέρεια από τον χώρο του πεντικιούρ στο Nails 4 You στους Αμπελόκηπους.

Πώς αισθάνεστε που μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα η επιχείρηση σας ήταν έτοιμη να ανοίξει;

Θ.Γ.: Είναι υπέροχο όταν μετά από τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις για να καταλήξεις σε μια συμφωνία, να έχεις ένα τόσο άμεσο αποτέλεσμα. Δύσκολα περιμένεις, παρά τις υποσχέσεις, ότι μέσα σε 3-4 εβδομάδες θα έχεις τα κλειδιά ενός έτοιμου καταστήματος στο χέρι. Και όμως! Ήταν το πιο ενθουσιώδες κομμάτι ότι τόσο γρήγορα είχαμε έτοιμο το κατάστημά μας.

Μ.Π.: Αυτό σου δημιουργεί και μια ασφάλεια. Είναι πολύ λογικό να έχεις δεύτερες σκέψεις, αλλά όταν ο άλλος είναι συνεπέστατος από την πρώτη του υπόσχεση, σου δημιουργεί ένα αίσθημα εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας. Οπότε αυτό σε “μπουστάρει” πάρα πολύ.

Θ.Γ.: Μας έδειξε επίσης και την πίστη της ίδιας της εταιρείας σε αυτό που κάνει. Μας έδειξαν όρεξη και διάθεση να μας προσφέρουν αυτό που συμφωνήσαμε.